LIFESTYLE

Πατέρας Κυβέλης μετά το τροχαίο και τη σύλληψη της: «Eίμαι σε σοκ δεν επικοινωνεί ο αριθμός της»

LifenewsTeam

Σοκ προκάλεσε σε όλους η είδηση που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες πως κρατείται από την αστυνομία η περσινή νικήτρια του GNTM η οποία ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο. 

Ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας, μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα για το ατύχημα: «Το 20χρονο μοντέλο οδηγούσε στις τρεις ξημερώματα στην συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Πιπίνου στο κέντρο της Αθήνας και παρέσυρε έναν 60χρονο, ο οποίος ήταν μπροστά της με το μηχανάκι με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει. Διεκομίσθει ο 60χρονος στο νοσοκομείο και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σε τέτοιες περιπτώσεις εμείς αμέσως κάνουμε σύλληψη του οδηγό, ο οποίος είναι υπαίτιος τροχαίου ατυχήματος και ανοίγουμε δικογραφία, η οποία στέλνετε στον εισαγγελέα μαζί με τα πρώτα ευρήματα. Εμείς κάνουμε τη σύλληψη ανεξάρτητα αν φταίει ή δεν φταίει. Η κοπέλα παρέμεινε στο σημείο. Να ξεκαθαρίσουμε ότι η νεαρή 20χρονη κρατείται, δεν έχει συλληφθεί. Δεν υπάρχει ένταλμα σύλληψης, κρατείται. Ο νόμος λέει ότι πρέπει να κρατηθεί για να ανοίξει η δικογραφία και να διαβαστεί στον εισαγγελέα. Η τροχαία έχει κάνει έρευνα, έχουνε μετρήσει με μεζούρα, έχουν φωτογραφίσει το σημείο για να ανοίξει μια πλήρης δικογραφία. Το αποτέλεσμα της αυτοψίας για το γενόμενο ατύχημα βγαίνει αμέσως, το αποτέλεσμα της υπαιτιότητας μπορεί να πάρει και ένα μήνα. Όλα καταδεικνύουν για θανατηφόρο τροχαίο από αμέλεια από την πλευρά του κοριτσιού »!

O πατέρας της μίλησε στην εκπομπή, Super Κατερίνα και δήλωσε σοκαρισμένος «Δε ξέρω περισσότερα δε γνωρίζω. Ενημερώθηκα πριν μισή ώρα για το συμβάν. Με πήραν τηλέφωνο και μένα. Δεν έχω επικοινωνήσει μαζί της, δεν επικοινωνεί ο αριθμός της.  Δεν πιάνει ο αριθμός της, δε ξέρω. Για το συμβάν έχω ενημερωθεί ότι ενεπλάκη στο ατύχημα. Το καλό από όλη αυτή την ιστορία -τι να πω σε τέτοια περίπτωση- είναι ότι έκατσε εκεί πέρα και προσπάθησε να δώσει βοήθεια. Τι να σας πω τώρα, είμαι σε σοκ. Δε μπορώ να πω κάτι άλλο. Εγώ είμαι στην Κέρκυρα τώρα, εργάζομαι. Έχει δίπλωμα, είναι και μικρή. Δεν το έχει πολύ καιρό το δίπλωμα. Οδηγούσε περίπου 1,5 χρόνο στην Αθήνα. Οδηγούσε κανονικά, ήταν προσεχτική οδηγός. Με πήραν τρίτοι τηλέφωνο. Δε ξέρω τίποτα, προσπαθώ να επικοινωνήσω από εκείνη την ώρα. Δεν έχω κάτι καινούργιο να πω».

READ MORE

LATEST NEWS