LIFESTYLE

Ελένη Μενεγάκη: Γίνεται γιαγιά – Έγκυος η σύντροφος του γιου της

Lifenews

Χαρμόσυνα νέα για την οικογένεια

Τις πιο ευτυχισμένες στιγμές ζει η οικογένεια της Ελένης Μενεγάκη, καθώς σύμφωνα με το «Yes Magazine», έρχεται νέο μέλος στην οικογένεια τους.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο γιος της παρουσίαστριας, Άγγελος Λάτσιος πρόκειται να γίνει πατέρας, αφού η Γαία Μερκούρη είναι δύο μηνών έγκυος.

Μάλιστα το δημοσίευμα αναφέρει πως η Ελένη Μενεγάκη φαίνεται να έλεγε: «Θα γίνω γιαγιά στα 53 μου», τονίζοντας στη μητέρα της Ζέτα Μισόκαλου, ότι θα αποκτήσει το δισέγγονό της.

Η Ελένη Μενεγάκη λατρεύει το συγκεκριμένο ζευγάρι και εγκρίνει όσο τίποτε την επιλογή αυτή του γιου του για το ταίρι, που θα έχει στη ζωή του. Η σχέση τους, άλλωστε, είναι βασισμένη σε «γερά θεμέλια», με τη Μενεγάκη να έχει δώσει την ευχή της.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το «Yes Magazine», ο Λάτσιος της σκόρπισε ενθουσιασμό λέγοντάς της, ότι σύντομα θα έρθουν τα ευχάριστα και τα... προφητικά όνειρα που είχε δει, θα επαληθευτούν. Κάπως έτσι και όπως τονίζει το περιοδικό, σε περίπου επτά μήνες η Ελένη, που την ίδια στιγμή προχωρά με ορισμένες αλλαγές στο Όναρ, θα γίνει γιαγιά και η απόλυτη χαρά θα έρθει στη ζωή της.

 

READ MORE

LATEST NEWS