LIFESTYLE

Αυτοί είναι οι λόγοι που η 47χρονη Άννα Βενετσάκη αποχώρησε από το GNTM 5 (Βίντεο)

Lifenews

Δεν την είδαμε να μπαίνει στο σπίτι του ριάλιτι

Η Άννα Βενετσάκη κατάφερε να συγκινήσει τους πάντες με την audition της στο GNTM 5, καταφέρνοντας να περάσει στην επόμενη φάση και να φτάσει μέχρι την τελική 40αδα.

Η 47χρονη Άννα είναι χωρισμένη και μητέρα τριών παιδιών ενώ εργάζεται το βράδυ σε απορριμματοφόρα στον δήμο Χαλανδρίου. Και μπορεί να έχει φορτωμένο πρόγραμμα όμως τίποτα δεν την κρατάει μακριά από τα όνειρά της, για αυτό και αποφάσισε να τελειώσει το σχολείο και πλέον είναι και μαθήτρια της Γ’ Λυκείου.

Η ίδια ανέφερε πως ήταν ένα όνειρο ζωής, που κατάφερε να αγγίξει καθώς είχε πάρει ένα από τα εισιτήρια τα το σπίτι του GNTM 5, ωστόσο δεν την είδαμε ποτέ να μπαίνει στο σπίτι μαζί με τα υπόλοιπα μοντέλα.

Η όμορφη Άννα Βενετσάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Breakfast@Star» αποκαλύπτοντας τους λόγους που αποφάσισε να αποχωρήσει από το ριάλιτι μόδας.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Αποχώρησα για επαγγελματικούς λόγους, καθαρά. Είμαι ευχαριστημένη, κάθε εμπόδιο για καλό. Ήθελα να το ζήσω, και γω τους ήθελα πολύ στο σπίτι. Δεν φανταζόμουν ότι θα φτάσω μέχρι εκεί, μέχρι τέλους. Μου περνάει από το μυαλό ότι ίσως δεν το χειρίστηκα σωστά όλο αυτό. Δεν μπορούσα να πάρω άδεια, έγινε πολύ γρήγορα, δεν περίμενα να επιλεχθώ και να μπω. Δεν μου είπε κάποιος ότι πρέπει να προγραμματίσω. Η πρώτη δοκιμασία μου άρεσε θα τα κατάφερνα. Είπα ότι θα ήμουν καλύτερη».

Δες το απόσπασμα: 

READ MORE

LATEST NEWS