LIFESTYLE

GNTM 5: Οδηγήθηκε στο νοσοκομείο μοντέλο από την Κύπρο – Χτύπησε στη μέση και το κεφάλι

Lifenews

Απίστευτο ατύχημα

Ένα ατύχημα είχε λίγο πριν την έναρξη της φωτογράφισης στο χθεσινό επεισόδιο, είχε μοντέλο από την Κύπρο, όπως έγινε γνωστό κατά τη διάρκεια της κριτικής στο πλατό της αποχώρησης.

Ο λόγος για την 29χρονη Κάτια που πήρε το golden pass, η οποία δεν φωτογραφήθηκε μαζί με τα άλλα κορίτσια, καθώς είχε ένα ατύχημα.

Συγκεκριμένα το μοντέλο καθώς κατέβαινε από το βαν που τις μετέφερε από το σπίτι στο σετ της φωτογράφισης, είχε ένα ατύχημα και κρίθηκε απαραίτητο να οδηγηθεί στο νοσοκομείο.

Η ίδια μιλώντας στους κριτές στο πλατό, αποκάλυψε: «Είμαι λίγο καλύτερα, πονά η μέση μου και το κεφάλι μου. Βασικά χτύπησε ο αέρας μια πόρτα και με χτύπησε στα πλάγια. Έλειπα από τη δοκιμασία. Η παραγωγή έδρασε γρήγορα και με πήγανε στο νοσοκομείο, μου έκαναν τις απαραίτητες εξετάσεις κι ευτυχώς όλα καλά. Αλλά δυστυχώς δεν μπορούσα να παρουσιαστώ πίσω στο σετ.

Χθες βράδυ γύρισα από το νοσοκομείο κι όλες οι κοπέλες έτρεξαν να με ρωτήσουν αν είμαι καλά. Μου έδειξαν πάρα πολλή αγάπη και συμπόνια και μου είπαν ότι με σκέφτονταν όλη μέρα καθώς έλειπα».

Ακόμα και αν δεν είχε φωτογραφία, οι κριτές και οι υπόλοιπες κοπέλες αποφάσισαν ότι θα συνεχίσει στον διαγωνισμό.

Δες το βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS