LIFESTYLE

GNTM 5: Ανατροπή στην πρώτη αποχώρηση - Έφυγε ένα από τα φαβορί (Βίντεο)

Lifenews

Δες ποια αποχώρησε

Στο σπίτι του GNTM 5 μπήκαν το βράδυ της Δευτέρας, 10 Οκτωβρίου τα 21 μοντέλα που κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Αμέσως τα κορίτσια κλήθηκαν να φωτογραφηθούν στην πρώτη τους δοκιμασία αποχώρησης, που ήταν ιδιαίτερα απαιτητική και δύσκολη.

Εκτός από την model instructor, Mary Vitinaros, ακόμα ένα πρόσωπο έκανε την εμφάνισή του στο GΝΤΜ και δεν είναι άλλος από τον Χρήστο Μπίρμπα, ο οποίος θα είναι ο νέος τους coach, που θα τις βοηθήσει με τις δοκιμασίες.

Τα μοντέλα στην πρώτη τους φωτογράφιση συνάντησαν τους κριτές, Βίκυ Καγιά, Τάσο Σοφρωνίου και Γιώργο Καράβα, στην ταράτσα ενός από τα πιο ψηλά κτίρια στο κέντρο της Αθήνας και είδαν μια παραμυθένια σκηνή να εκτυλίσσεται μπροστά τους. Οι διαγωνιζόμενες έπρεπε να φωτογραφηθούν πάνω σε μια κούνια, σε ύψος 40 μέτρων.

Την επόμενη μέρα της φωτογράφησης, οι 21 διαγωνιζόμενες βρέθηκαν στο πλατό για την πρώτη αποχώρηση, με τα κορίτσια στο σύνολο να μην τα πήγαν καλά.

Η πρώτη παίκτρια που δεν κατάφερε να πείσει τους κριτές και είδε την πόρτα της εξόδου από το διαγωνισμό μοντέλων, ήταν η Κατερίνα, η οποία δήλωσε πως θα επιστρέψει πίσω στα δύο της παιδιά.

Το γεγονός ότι αποχώρησε ένα από τα φαβορί, θορύβησε τα υπόλοιπα κορίτσια, που υποσχέθηκαν στις επόμενες φωτογραφήσεις να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Δες το βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS