LIFESTYLE

Κούλλης Νικολάου: Στηρίζει δημόσια τον Χριστοδουλίδη - «Ο επόμενος Πρόεδρος της κυπριακής Δημοκρατίας»

Lifenews

Αποκάλυψε τους λόγους

Η αντίστροφη μέτρηση για τις Προεδρικές εκλογές του 2023 έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό, με τους υποψήφιους να συνεχίζουν τον αγώνα τους προκειμένου να κερδίσουν την εμπιστοσύνη αλλά και τη ψήφο των Κυπρίων.

Πολλά γνωστά πρόσωπα της Κύπρου έχουν ήδη τοποθετηθεί δημόσια για τον ποιο στηρίζουν στις φετινές εκλογές, με τον Κούλλη Νικολάου να αποκάλυψε ποιον υποψήφιο στηρίζει δημόσια.

Συγκεκριμένα ο Κύπριος ηθοποιός αποκάλυψε πως στηρίζει τον Νίκο Χριστοδουλίδη στις επικείμενες προεδρικές εκλογές, εξηγώντας μάλιστα και τους λόγους που πήρε αυτή την απόφαση.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας τους έγραψε χαρακτηριστικά: «Αγαπητέ κύριε Χριστοδουλιδη θα ήθελα δημόσια να σας πω τα εξής.

Θα είστε άπο Φεβρουάριο ο επόμενος πρόεδρος της κυπριακής Δημοκρατίας. Αυτό λένε οι δημοσκοπήσεις αλλά και ο κόσμος που συναναστρέφομαι κάθε μέρα. Είστε η προσωπικότητα που ο πολύς κόσμος είδε σε εσάς την ελπίδα και απογοητευμένος απο τα παλαιοκομματικά και τις ανούσιες κομματικές ταυτότητες στρέφεται σε εσάς με την ελπίδα. Ζούμε πρωτόγνωρα πράγματα, ο πλανήτης δονείται και όλο και μας τάζουν δυσμενείς συνθήκες για τα παιδιά μας και το μέλλον τους. Διαβάζοντας μέσα από την προεκλογική σας καμπάνια το πρόγραμμα που έχετε στόχο να κυβερνήσετε πήρα την ελπίδα πως κάτι νέο έρχεται, ένας νέος άνθρωπος μορφωμένος ακαδημαϊκά αλλά και με μόρφωση πνευματική , που κατευθύνει τις σκέψεις και τις πράξεις και τις οδηγεί στον άνθρωπο , γιατί η βάση της κοινωνίας θα πρέπει να είναι πάντα ο άνθρωπος.

Ακούγοντας ομιλίες σας, ένιωσα την δική σας ταυτότητα και σκέψη , είστε πολύτεκνος πατέρας και αυτό είμαι σίγουρος πως σας φέρνει ακόμη πιο κοντά σε θεσμούς που κινδυνεύουν να αφοριστούν όπως η οικογένεια, το θεμέλιο της κοινωνίας, τα παιδιά μας, τα παιδιά όλων των ανθρώπων παιδιά μας. Είδα ξεκάθαρες θέσεις σας ,για την παιδεία, την εκπαίδευση, την μάθηση, την ανάγκη για δημιουργία πολιτισμένων ανθρώπων και όχι φοβισμένων. Είδα ξεκάθαρες θέσεις σας έναντι στην παγκοσμιοποίηση που εισχωρεί στην ζωές μας και θα χρειαστεί διπλωματία και σωστός χειρισμός. Είδα πολλά και εύχομαι ότι θα σου δώσει ο Θεός φώτιση ως άρχοντας του κράτους να υπηρετείς τα συμφέροντα του λαού μας και όχι των ξένων τραπεζιτών που αγόρασαν θεσμούς κράτη κλπ».

READ MORE

LATEST NEWS