LIFESTYLE

Θάνος Δημάδης: Πήρε διαζύγιο με τον σύζυγο του και μας συστήνει τον νέο του σύντροφο (Φώτος)

Lifenews

Νέο κεφάλαιο στη ζωή του Έλληνα δημοσιογράφου

Χωριστούς δρόμους τράβηξαν μετά από 8 χρόνια γάμου ο Έλληνας δημοσιογράφος Θάνος Δημάδης και ο σύντροφος του.

Ο ίδιος είχε ανακοινώσει τον χωρισμό του πριν από μερικές βδομάδες, ωστόσο φαίνεται πως είναι και πάλι ερωτευμένος καθώς μας σύστησε τον νέο του σύντροφο.

Στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook δημοσίευσε φωτογραφία με τον αγαπημένο του, συνοδεύοντας τη με ένα κείμενο.

Χαρακτηριστικά έγραψε: «Υπάρχουν φορές που η ζωή έχει γράψει εκ των προτέρων το σενάριο της ζωής μας. Καταστάσεις και πράγματα ξαφνικά τελειώνουν για να ακολουθήσουν νέα, που ξεκινούν το ίδιο αναπάντεχα. Η ζωή είναι μια συνεχής εναλλαγή μεταξύ τέλους και αρχής νέων ξεκινημάτων στα επαγγελματικά, τα κοινωνικά, αλλά πρωτίστως την αγάπη.

Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι η μετάβαση μέσω ενός διαζυγίου θα μου έφερνε το δώρο ενός νέου πολλά υποσχόμενου κεφαλαίου μπολιασμένου με συναισθήματα, φροντίδα και μεγάλες προσδοκίες που με κάνουν να χαμογελάω στο μέλλον. Καθώς γιορτάζω τα σήμερα γενέθλιά μου αυτήν την ξεχωριστή μέρα, είμαι ευγνώμων για αυτό το δώρο που μου επιφύλασσε η ζωή.

Με κάνεις πιο δυνατό καθημερινά για να αντιμετωπίζω προκλήσεις και να παλεύω για να κερδίζω μάχες, Μάθιου. Ως γνωστόν, ένας ίσον κανένας, δύο ίσον δύναμη».

Δες την ανάρτηση του:

READ MORE

LATEST NEWS