LIFESTYLE

Έξαλλος ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη: «Είναι ζωντανός, περπατάει. Δεν είναι κάποιος που του μοιάζει...»

Lifenews

Δες το απόσπασμα

Συνεχίζεται και σήμερα, 7 Οκτωβρίου η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη και ο δικηγόρος του Μιχάλης Δημητρακόπουλος εμφανώς ενοχλημένος μίλησε στην στην κάμερα της εκπομπής "Το Πρωινό" και σχολίασε τις φήμες που κυκλοφόρησαν και ήθελαν τον Πέτρο Φιλιππίδη να έχει πεθάνει.

«Είναι απαράδεκτα αυτά τα δημοσιεύματα και προκλητικά και από ότι είδατε είναι αναξιόπιστα. Είναι ζωντανός, περπατάει. Δεν είναι κάποιος που του μοιάζει και έρχεται σαν κατηγορούμενος»!

Να σας θυμίσουμε ότι για την κατάσταση της υγείας του είχε πει: «Είναι γνωστό το πρόβλημα υγείας που έχει και κάποιοι έλεγαν πως το λέγαμε προσχηματικά. Δεν μπορείς να ανεβάσεις τους δείκτες του σακχάρου σε τέτοια επίπεδα που να χρειάζεσαι να κάνεις ενέσεις για να μπορέσεις να επιβιώσεις. Δεν μπορείς να αλλοιώσεις τις εξετάσεις που κάνει ένας μικροβιολόγος. Μια εκδήλωση αυτής της ασθένειας είναι πως έχει μια μικρή παράλυση στο ένα του πόδι. Όσο περνάει ο καιρός θα γίνει και στο άλλο. Προσπαθεί να το αντιμετωπίσει. Όσοι δυστυχώς από τους συνανθρώπους μας έχουν πρόβλημα με τον σακχαρώδη διαβήτη, όλα τα αγγεία του ανθρώπινου οργανισμού αλλοιώνονται». Δείτε το βίντεο: 

 

READ MORE

LATEST NEWS