LIFESTYLE

Σοφία Χατζηπαντελή: Αποκάλυψε πως δέχτηκε απειλές για τη ζωή της (Βίντεο)

Lifenews

Όσα αποκάλυψε η ίδια

Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι ένα από τα πρόσωπα που εντυπωσίασε μέσα από το GNTM 5, κατά τη διάρκεια των auditions του ριάλιτι μοντέλων.

Το μοντέλο με καταγωγή από την Κύπρο κατάφερε με το κίνημα της με τα ενωμένα φρύδια, να μονοπωλεί το ενδιαφέρον, ενώ κατάφερε να έχει σημαντικές συνεργασίες με σχεδιαστές διεθνούς φήμης.

Αυτό που λίγοι γνωρίζουν ωστόσο είναι πως η Σοφία Χατζηπαντελή, έχει δεχθεί αντίστοιχο «πόλεμο» και στο εξωτερικό για την εμφάνισή της και συγκεκριμένα για το χαρακτηριστικό ενωμένο φρύδι της που την έχει καταστήσει ως ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα της γενιάς της.

Πριν από μερικά χρόνια είχε δώσει συνέντευξη στην βρετανική εκπομπή «Good Morning Britain», όπου είχε αποκαλύψει για πρώτη φορά πως οι αρνητικές κριτικές που δέχεται φτάνουν σε σημείο να απειλήσουν τη ζωή της.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Δέχομαι πολλές απειλές για τη ζωή μου και καλά για αστείο, αλλά νομίζω αυτό δεν είναι καθόλου αστείο. Σίγουρα δέχομαι πολλές αρνητικές αντιδράσεις για την εμφάνισή μου. Δεν πρόκειται να κάτσω και να σας πω πως πολλές από αυτές είναι θετικές γιατί αυτό δεν είναι ο λόγος που μιλάω. Οι περισσότερες αντιδράσεις που δέχομαι είναι αρνητικές.

Είναι αηδιαστικό αλλά κάθομαι και σκέφτομαι πως κάποιος, κάπου έχει μάθει να σκέφτεται πως η εμφάνισή μου είναι μη αποδεκτή και αυτό τον οδηγεί στο σημείο να απειλήσει τη ζωή μου».

Δες το απόσπασμα:

READ MORE

LATEST NEWS