LIFESTYLE

Θέμης Αδαμαντίδης: Συντετριμμένος στην κηδεία της μητέρας του «Μόνο αγάπη έχω να θυμάμαι»

Lifenews

Στο πλευρό του η σύντροφός του, Βαρβάρα Κίρκη

Το τελευταίο αντίο στη μητέρα του είπε σήμερα Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου στο κοιμητήριο Καισαριανής ο Θέμης Αδαμαντίδης, έχοντας δίπλα του τα αδέρφια του και τη σύντροφο του, Βαρβάρα Κίρκη.

Λίγο πριν τη τελετή μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου όπου ανέφερε: «Τι να πω… Η μητέρα μου ήταν το πιο αγαπημένο πρόσωπο που είχα. Μεγάλη απώλεια… Θα θυμάμαι από εκείνη την αγάπη και την αφοσίωση που είχε για τα παιδιά της. Αυτό που μου είχε πει τελευταία είναι να μη στεναχωριέμαι και να μη σκέφτομαι άσχημα πράγματα. Δεν ήταν ξαφνικός ο θάνατός της. Ήταν καιρός που δεν ήταν καλά. Ήταν και προχωρημένη η ηλικία της. Ήταν πάντα δίπλα μου. Και όταν ξεκίνησα το τραγούδι ήταν πάντα δίπλα μου γιατί ήμουν ανήλικος τότε».

Μετά την πολιτική ταφή της μητέρας του Θέμη Αδαμαντίδη, ο τραγουδιστής δήλωσε στον Γιάννη Μαλλιαρό και την κάμερα του «Πρωινού»: «Ευχαριστώ πολύ παιδιά, ευχαριστώ πολύ όλους τους φίλους που ήρθαν εδώ. Μόνο αγάπη έχω να θυμάμαι. Μπορεί να υπήρχαν δύσκολα χρόνια, αλλά πάντα μας φρόντιζε πολύ καλά».

Δες το απόσπασμα:

READ MORE

LATEST NEWS