LIFESTYLE

Mαυρίκιος Μαυρικίου: «Τρία ζευγάρια δεν ήθελαν καν να φωτογραφηθούν μαζί μας» και τα πήρε στο κρανίο η Χριστίνα Παππά

Lifenews

Δες όσα αποκάλυψαν για το Asia Express

Την οικειοθελή τους αποχώρηση ανακοίνωσαν στο πρώτο επεισόδιο του “Asia Express” ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση και το πρωί της Δευτέρας το ζευγάρι μίλησε στην εκπομπή “Breakfast at Star” και εξήγησε τους λόγους. 

«Κάτσαμε με το κορίτσι μου εδώ και μπήκαμε σε μια διαδικασία να σκεφτούμε πως μήπως δεν μας ταιριάζει αυτό εμάς. Μήπως τελικά το Asia Express δεν είναι για πριγκίπισσες και πρίγκιπες; Για μένα το πιο δύσκολο είναι το να βλέπω την Ιλάειρα να μην μου χαμογελάει. Δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω αυτό Δεν μπορούσα να αντέξω το γεγονός ότι έπρεπε να ζητήσω στέγη από κάποιον που δεν μπορεί, δεν αντέχει να με φιλοξενήσει, δεν αντέχει να μου δώσει ένα πιάτο φαΐ. Και μέσα μου ψυχικά δεν το άντεξα. Δεν το αντέχω αυτό το πράγμα, συγγνώμη».

Όσο αφορά τη σχέση τους με τα άλλα ζευγάρια έριξε μεγάλα καρφιά: «Εμείς προσπαθήσαμε να τα πάμε καλά με όλους. Κάναμε μια φιλότιμη προσπάθεια. Μιας και μιλάμε τώρα στο κανάλι που έκανε την παραγωγή, μπορούμε να πούμε και κάποια πράγματα παραπάνω. Ήμασταν το ζευγάρι που όταν ξεκίνησε το παιχνίδι ήμασταν στην επικαιρότητα πιο πολύ απ’ όλα τα υπόλοιπα ζευγάρια. Αισθάνομαι ότι υπήρχε ένα κλίμα λίγο μαζί μας περίεργο. Το έβλεπες στα μάτια τους, στη συμπεριφορά τους. Όχι όλοι, δεν τους βάζω όλους στο ίδιο καλάθι. Τρία ζευγάρια είχαν θέμα μαζί μας, δεν ήθελαν καν να φωτογραφηθούν μαζί μας… Μας είπε η παραγωγή να χωριστούμε σε δυάδες τα ζευγάρια για να κάνουμε μια φωτογράφιση. Όταν ρωτούσαμε τα ζευγάρια για το αν θέλουν να φωτογραφηθούν μαζί μας, το ένα μετά το άλλο έλεγαν όχι» και αφού ο Μαυρίκιος αποκάλυψε πως μαζί τους φωτογραφήθηκαν τελικά η Χριστίνα Παππά και τον Δημήτρη Παππά πρόσθεσε: «Οι δυο τους σηκώθηκαν πάνω κάποια στιγμή, εκνευρίστηκε η Χριστίνα με όλο αυτό και την ευχαριστούμε πάρα πολύ και είπε “δεν καταλαβαίνω τι πρόβλημα έχετε, θα ξαναφωτογραφηθούμε εμείς με τα παιδιά”. Και φωτογραφήθηκαν δύο φορές για να υπάρξει ζευγάρι να φωτογραφηθεί μαζί μας».

READ MORE

LATEST NEWS