LIFESTYLE

Άννα Μπεζάν: Δημοσίευσε βίντεο από τη στιγμή που γεννάει – Ξέσπασε σε λυγμούς (Βίντεο)

Lifenews

Συγκινητικές στιγμές για την ηθοποιό

Μανούλα έγινε για πρώτη φορά πριν από μερικές ημέρες η Άννα Μπεζάν και ο Δημήτρης Παππάς, όπου υποδέχτηκαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την οικογενειακή τους ευτυχία.

Όπως έγινε γνωστό, η νεαρή ηθοποιός γέννησε με καισαρική ένα υγιέστατο κοριτσάκι, σκορπώντας χαμόγελα ευτυχίας στον σύζυγο της.

Η ίδια το μεσημέρι της Δευτέρας, 3 Οκτωβρίου η Άννα Μπεζάν έκανε μια συγκλονιστική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας βίντεο από τη στιγμή που γεννάει την κόρη της, με την ίδια να ξέσπασε σε κλάματα.

Στη λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά: «Πέρασε κιόλας μια εβδομάδα και τα συναισθήματα είναι τόσο έντονα! Αυτοί οι δυο άνθρωποι ο άντρας μου πια και το παιδάκι μας είναι τα δώρα που δεν τόλμησα να ζητήσω από τη ζωή και μου δόθηκαν απλόχερα. Η καρδιά μου ξεχειλίζει μόνο από αγάπη και σιγά σιγά προσαρμόζομαι στη πραγματικότητα στην οποία έχω πλέον τη «δική μου» οικογένεια, πέρα από την οικογένεια που γεννιόμαστε αυτοί είναι οι άνθρωποι που με ένα μαγικό τρόπο κάλεσα και βρήκα σε αυτή τη ζωή και το συναίσθημα είναι απερίγραπτο!

Μικρό μας πλασματάκι έγινες ένας νέος δρόμος να βαδίσω, με έκανες μέσα σε μια στιγμούλα να ξεχάσω τα πάντα, να ονειρεύομαι για πάντα και να επιθυμώ να σου χαρίσω κάθε χαμόγελο του κόσμου. Καλώς όρισες Χριστινάκι μας στην πιο τρελή τρελή οικογένεια.

Ευχαριστώ τον φανταστικό γιατρό μου, τον προσωπικό θεό μου Μιχάλη Παναγιώτοπουλο και την πιο δυναμική και υποστηρικτική μαία @ioannadim21. Εμπιστευτήκαμε το μεγαλύτερο μαιευτήριο της Ελλάδας και για αυτό τον λόγο νιώσαμε από την πρώτη στιγμή ασφάλεια! Όλη η εμπειρία θα μας μείνει αξέχαστη».

Δες το βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS