LIFESTYLE

Μεταμφιέστηκαν σε Αγγελική Νικολούλη για να γιορτάσουν τα γενέθλια φίλης τους στην Αγγλία (Φώτο)

Lifenews

Τέλειο – Δες τη φωτογραφία

Σε Αγγελική Νικολούλη μεταμφιέστηκαν μια παρέα φίλων στην Αγγλία, προκειμένου να κάνουν έκπληξη στην φίλη τους, η οποία είχε τα γενέθλιά της.

Συγκεκριμένα, η Άστρα Παπαχριστοδούλου που ζει στην Αγγλία είχε τα γενέθλια της και οι φίλοι της μεταμφιέστηκαν σε Αγγελική Νικολούλη με το κλασικό κόκκινο σακάκι, καθώς η εορτάζουσα είναι μεγάλη θαυμάστρια της.

Η Άστρα Παπαχριστοδούλου αποφάσισε να στείλει τη φωτογραφία με την έκπληξη που της έκαναν στην εκπομπή «Φως στο Τουνελ» και οι υπεύθυνοι ανάρτησαν την συγκεκριμένη φωτογραφία στην σελίδα της εκπομπής στο Instagram στέλνοντας τις ευχές τους.

Μάλιστα στη λεζάντα έγραψαν: «Η οικογένεια μίας φίλης της εκπομπής από την Αγγλία θέλησε να γιορτάσει τα γενέθλιά της μ’ έναν ιδιαίτερο τρόπο. Εμείς της στέλνουμε τις ευχές μας!».

Η ίδια μάλιστα βλέποντας τη φωτογραφία από την έκπληξη των γενεθλίων της στα social media χάρηκε πολύ και έγραψε κάτω από το ποστ: «Χίλια ευχαριστώ για τις ευχές και που μοιραστήκατε την φωτογραφία από το πάρτι γενεθλίων μου!! Συνεχίστε το υπέροχο έργο σας. Σας στέλνω την αγάπη μου! ❤️❤️».

 

READ MORE

LATEST NEWS