LIFESTYLE

«Yes I do» - Πρώην παίκτρια του GNTM παντρεύεται τον εκλεκτό της καρδιάς της (Βίντεο)

Lifenews

Δέχτηκε πρόταση γάμου

Πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της δέχτηκε το πανέμορφο μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM και πιο συγκεκριμένα από τον 2ο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων.

Ο λόγος για την Αργυρώ Μαγγλάρη που δεν κατάφερε να φτάσει μέχρι το τέλος του ριάλιτι μοντέλων, ωστόσο ασχολήθηκε με τον χώρο αφού αποχώρησε.

Η 28χρονη καλλονή, που έχει τελειώσει το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης τα τελευταία έξι χρόνια ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι.

Δες την audition της: 

Σήμερα ωστόσο η ίδια αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως δέχτηκε πρόταση γάμου από τον σύντροφο της, Ηρακλή Ανδρονικίδη και μέσα στο επόμενο διάστημα θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Το ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία δέκα χρόνια, όταν σπούδαζαν μαζί στην ίδια σχολή. Μάλιστα, ασχολούνται και οι δύο με μεγάλη επιτυχία με το τραγούδι και έχουν κάνει ακόμη και group όπου τραγουδούν μαζί.

Στη λεζάντα της ανάρτησης της έγραψε χαρακτηριστικά: «Σας ευχαριστώ όλους για τις όμορφες ευχές σας! Ήταν μία από τις πιο σημαντικές και αξέχαστες ημέρες της ζωής μου, καθώς σε αυτά τα γενέθλια μου χάρισε την καρδιά του με ένα ιδιαίτερο δώρο. Αγάπη μου μας εύχομαι τα καλύτερα με υγεία και πολλή αγάπη».

 

READ MORE

LATEST NEWS