LIFESTYLE

Ελένη Μενεγάκη: Μάθαμε πόσα ζητάει για κάθε ανάρτηση στο Instagram – Αστρονομικά ποσά (Φώτο)

Lifenews

Έχουμε τις αποδείξεις

 

Η Ελένη Μενεγάκη διαθέτει έναν από τους πιο δυνατούς λογαριασμούς στο Instagram στην Ελλάδα, ενώ είναι χωρίς καμιά αμφιβολία ένα από τα πιο επιδραστικά άτομα της ελληνικής showbiz.

Οι ακόλουθοί της ξεπερνούν το 1.200.000, ενώ η κάθε ανάρτηση της δέχεται χιλιάδες likes και σχόλια, αριθμός που ξεφεύγει όταν η παρουσιάστρια κάνει κάποιο δυνατό giveaway.

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος τις τελευταίες ημέρες έχει βάλει στο στόχαστρο τους influencers στην Ελλάδα, δημοσιεύοντας διάφορα στοιχεία για τα προφίλ τους, ενώ σήμερα το πρωί δημοσίευσε τιμολόγιο από συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη με εταιρία ρούχων.

Όπως θα δεις, η παρουσιάστρια χρεώνει 8.680 ευρώ (7.000 ευρώ + ΦΠΑ 24%) για κάθε της ανάρτηση, ενώ το συγκεκριμένο τιμολόγιο είναι για συνεργασία της Ελένης με εταιρία με ρούχα.

Ο γνωστός δημοσιογράφος έκρυψε το όνομα της παρουσιάστριας, σχολιάζοντας «ορίστε το τιμολόγιο μίας κυρίας της τηλεόρασης για ένα σποτ στο instagram. εταιρία με ρούχα ο πελάτης. Με 8680 ευρώ πώς να μην έχει πάντα δίκιο», ωστόσο δεν έκρυψε την επωνυμία της επιχείρησης στην κορυφή του εγγράφου.

Είναι γνωστό πως η εταιρία «M Winner ΙΚΕ» ανήκει στην Ελένη Μενεγάκη.

READ MORE

LATEST NEWS