LIFESTYLE

Η 18χρονη Ειρήνη από τη Λάρνακα έχασε τον πατέρα της από κορωνοϊό και εντυπωσίασε στο GNTM

Lifenews

Ξέσπασε καβγάς για εκείνη

Μπροστά στους κριτές εμφανίστηκε το βράδυ της Δευτέρας 26 Σεπτεμβρίου η Ειρήνη από τη Λάρνακα, εντυπωσιάζοντας τους κριτές, ενώ ξέσπασε ένας απίστευτος καβγάς στο τέλος για εκείνη.

Το 18χρονο μοντέλο από την Κύπρο συγκίνησε τους πάντες με την ιστορία της, καθώς όπως αποκάλυψε, πριν από μερικούς μήνες έχασε τον πατέρα της από κορωνοϊό σε ηλικία 54 ετών, ξεσπώντας σε κλάματα.

Με δάκρυα στα μάτια είπε ότι ο μπαμπάς της ήταν ο πιο μεγάλος της θαυμαστής, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η ζωή συνεχίζεται και ελπίζω να ήταν χαρούμενος για εμένα!».

Από την πλευρά του ο Τάσος Σοφρωνίου πρόσθεσε: «Κοίτα σίγουρα έχει κάνει ένα κορίτσι, το οποίο είναι μέσα – έξω καταπληκτικό και νομίζω ότι η δύναμή σου μετά από αυτούς τους μήνες να έρθεις και να δοκιμάσεις εδώ και να δείξεις ότι μπορείς να πας παρακάτω και να τον κάνεις περήφανο, για όλους μας είναι μοναδικό!».

Τελικά, η 18χρονη πέρασε με τρία «ναι» και ένα «όχι» από τη Σοφία Χατζηπαντελή, ωστόσο αφού αποχώρησε από το πλατό, ξέσπασε απίστευτος καβγάς στο πλατό ανάμεσα στους κριτές καθώς η Σοφία Χατζηπαντελή διαφώνησε κάθετα με τα σχόλια που άκουσε για τη διαγωνιζόμενη.

Δες το βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS