LIFESTYLE

Θλίψη: «Έφυγε» από τη ζωή ο μικρός Λάμπος Καλλένος

Lifenews

Συγκίνηση για τον ξαφνικό θάνατο του

Για το μεγάλο ταξίδι στην αιωνιότητα έφυγε ο μικρός Λάμπρος Καλλένος που από τη στιγμή που γεννήθηκε έδινε μάχη για τη ζωή.

Ο 11χρονος έδινε τον δικό του αγώνα με μια σπάνια ασθένεια, ενώ δεν σταματούσε ποτέ να χαμογελά και να μας φωτίζει με ελπίδα.

Τη δυσάρεστη είδηση έκαναν γνωστή οι γονείς του Λάμπρου, όπου με μια ανακοίνωση έκαναν γνωστό πως ο γιος τους έφυγε από τη ζωή.

Να σε θυμίσουμε πως ο ίδιος νοσηλευόταν όλα αυτά τα χρόνια σε νοσοκομείο του Ισραήλ, έχοντας στο πλευρό του τη μητέρα και τον πατέρα του.

Ο Λάμπρος έπασχε από την ασθένεια Kaposi Lymphangiomatosis, η οποία δημιουργεί υγρά που καταστρέφουν ζωτικά όργανα του σώματος, ενώ όπως έγινε γνωστό πριν μερικούς μήνες ξεκίνησε να λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, η οποία ήταν σε πειραματικό στάδιο.

Πριν μερικές ημέρες μάλιστα τα πρώτα αποτελέσματα έδειξαν σημαντική βελτίωση στους πνεύμονες του μικρού Λάμπρου, ωστόσο πριν από μερικές ώρες έφυγε από τη ζωή.

Στην ανάρτηση οι γονείς του έγραψαν: «Ήρθε η ώρα που ο πολυαγαπημένος μας Λάμπρος αποφάσισε να λάμψει και στον ουρανό όπως άλλωστε έκανε στην ζωή του τα τελευταία 11 χρόνια.

Ξαφνικά αυτός ο επίγειος Άγγελος που μας έδωσε τα μεγαλύτερα μαθήματα ζωής, έφυγε για το μεγάλο ταξίδι στον παράδεισο, εκεί που σίγουρα θα τον κατατάξει ο Θεός.

Είμαστε συντετριμμένοι από τον χαμό του, αλλά την ίδια ώρα περήφανοι για όσα μας δίδαξε και που μας έμαθε τον δρόμο της δύναμης και της αγάπης.

Ένας μαχητής της ζωής που ποτέ δεν παραπονέθηκε, αλλά πάντα με χαμόγελο αντιμετώπιζε τους δύσκολους και καθημερινούς αγώνες.

Ένας φάρος για μας και τόσες άλλες χιλιάδες που τον αγάπησαν.
Καλό ταξίδι Αγγελε μας.🙏🙏🙏».

 

READ MORE

LATEST NEWS