LIFESTYLE

Τζόυς Ευείδη: Αποκάλυψε τον λόγο που η φωνή της είναι τόσο βραχνή (Βίντεο)

Lifenews

Όσα αποκάλυψε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη»

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και στον δημοσιογράφο Άρη Καβατζίκη παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη η Τζόυς Ευείδη.

Η ταλαντούχα ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τις απώλειες, την κατάθλιψη, τις αποτυχίες, τη χαλάρωση των φωνητικών της χορδών και τη σχέση της με τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Η ίδια αποκάλυψε πως προέκυψε το όνομα της, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όταν οι γονείς μου ζούσαν στον Καναδά, θα έκανε επίσημη επίσκεψη η βασίλισσα Ελισάβετ. Η δημοσιογράφος Τζόυς Ντέιβιντσον είπε ότι την αφήνει παγερά αδιάφορη. Ο μπαμπάς μου θεώρησε ηρωική τη στάση της Τζόυς Ντέιβιντσον και είπε “αυτό το όνομα θα δώσουμε στο παιδί”».

Για τους γονείς της ανέφερε: «Οι γονείς μου έφυγαν από τη ζωή με 1,5 μήνα διάφορα, η μαμά από ανακοπή, και ο μπαμπάς έφυγε το πρώτο βράδυ που ξανακοιμήθηκε στο κρεβάτι τους».

Η Τζόυς αποκάλυψε και τον λόγο που η φωνή της είναι βραχνή, λέγοντας: «Καπνίζω, εξού και το γρέζι στη φωνή μου, άλλα αν κλείσω μιούζικαλ θα το κόψω και θα πάω να καθαρίσω τις φωνητικές μου χορδές με μία επέμβαση. Έχω χαλάρωση στις φωνητικές μου χορδές από κακή χρήση, από το γκάρισμα και το συνεχές κοπάνημα και την κούραση».

Δες το απόσπασμα:

READ MORE

LATEST NEWS