HOLLYWOOD NEWS

Έσκασε τώρα: Ο εξώγαμος γιος του Καρόλου και της Καμίλα θέλει να συναντήσει τον πρίγκιπα Χάρι

Lifenews

Ανησυχία στο παλάτι

Το γύρω του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η είδηση με τον Αυστραλό που ισχυρίζεται ότι είναι το εξώγαμο του βασιλιά Καρόλου και της βασιλικής συζύγου Καμίλα, να θέλει να συναντηθεί με τον πρίγκιπα Χάρι!

Ο 56χρονος Σάιμον Τσαρλς Ντοράντε – Ντέι, που γεννήθηκε στη Βρετανία αλλά οι θετοί γονείς του μετανάστευσαν στην Αυστραλία όταν ήταν οκτώ μηνών, απηύθυνε πρόσκληση στον Χάρι να συναντηθούν, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο της Αυστραλίας Channel Seven.

Μάλιστα όπως ανέφερε πιστεύει πως ο Harry θα την αποδεχτεί και έτσι θα μπορέσει να αγκαλιάσει τον ετεροθαλή αδερφό του.

Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Έχουμε πολλά να συζητήσουμε με τον Χάρι… και οι δύο είμαστε τα μαύρα πρόβατα της βασιλικής οικογένειας, οπότε μπορώ να πω ότι υπάρχει ένας δεσμός ανάμεσά μας… Και αυτόν (Χάρι) τον γ@@@σε ο πατέρας του, όπως και εμένα» είπε αναφερόμενος στον ρόλο του Καρόλου στο Megxit και στον ισχυρισμό του ότι τον εγκατέλειψε μωρό.

Ήδη κυκλοφορούν έντονα πληροφορίες ότι απέτυχε η προσπάθεια του αυτοεξόριστου ζευγαριού να… υπογράψει «συνθήκη ειρήνης» με τον Κάρολο για το Megxit. Σύμφωνα, δε, με ειδικούς στο βασιλικό ρεπορτάζ, η παύση των «εχθροπραξιών» του Χάρι με τον αδερφό του Ουίλιαμ είναι πρόσκαιρη, καθώς θα διαρκέσει το πολύ μέχρι τη δημοσίευση των απομνημονευμάτων του Χάρι.

Συνεπώς δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι από εδώ και στο εξής ο Χάρι θα φερθεί σαν «καλό παιδί», καθώς είναι στο χέρι του πόσο πολύ θα τεντώσει το σκοινί στη διαμάχη του με τη βασιλική οικογένεια. Αν, μάλιστα, ένωνε τις δυνάμεις του με τον αυτοαποκαλούμενο ετεροθαλή αδερφό του, θα προκαλούσε τόσο μεγάλη ζημιά στο παλάτι του Μπάκιγχαμ όσο μια έκρηξη πυρηνικής βόμβας στα θεμέλιά του.

πηγή: espressonews 

 

READ MORE

LATEST NEWS