LIFESTYLE

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Κατέρρευσε στην κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη - «Με ξεγέλασε που έφυγε μόνη, να με περιμένει»

Lifenews

Συγκινητικές στιγμές στο τελευταίο αντίο

Το τελευταίο αντίο στη Μάρθα Καραγιάννη είπαν σήμερα Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου φίλοι, συνεργάτες και δεκάδες θαυμαστές της σπουδαίας ηθοποιού.

Η δημοφιλής ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών την περασμένη Κυριακή, αφήνοντας παρακαταθήκη τις υπέροχες ερμηνείες της στις ταινίες που έκανε για τον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

Η σορός της ηθοποιού μετά την εξόδιο ακολουθία θα μεταφερθεί στη Ριτσώνα, όπου θα αποτεφρωθεί μετά από επιθυμία της Μάρθας Καραγιάννη.

Ανάμεσα στα γνωστά πρόσωπα που έδωσαν το παρών τους στο τελευταίο αντίο ήταν και η Ζωζώ Σαπουντζάκη που κατέρρευσε πάνω από το φέρετρο της ηθοποιού.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους ανέφερε: «Και τι δεν έχω να θυμάμαι από τη Μάρθα Καραγιάννη. Όνειρα, κάναμε όνειρα μαζί. Καθόμασταν τρώγαμε και ονειρευόμασταν. Με γέλασε όμως, με γέλασε γιατί έφυγε μόνη».

Όσο για την τελευταία τους συνάντηση δήλωσε: «Δεν μπορούσε να μου μιλήσει κανονικά. Ήταν στο κρεβάτι ξαπλωμένη, χαιρόταν και μου έσφιγγε το χέρι. Η Μάρθα γύρισε πολλές ταινίες, εγώ δούλευα στα κέντρα και ξενυχτούσα, δεν μπορούσα να γυρίσω τόσες (ταινίες) αλλά συναντηθήκαμε με τη Μάρθα, αγαπιόμασταν. Να με περιμένει…».

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη ρωτήθηκε για την επιθυμία της Μάρθας Καραγιάννη η σορός της να αποτεφρωθεί και αποκάλυψε ότι και εκείνη έχει την ίδια επιθυμία. «Αυτό το έκανα σχέδιο και για μένα. Όταν κάποια στιγμή φύγω, να με πετάξουν στη θάλασσα στην Κινέτα».

Δες το απόσπασμα: 

READ MORE

LATEST NEWS