LIFESTYLE

Διονύσης Σχοινάς - Καίτη Γαρμπή: Έλαβαν εξώδικο και τους ζητάνε 60.000 ευρώ! Τι συνέβη;

Lifenews

Μάθε όλες τις λεπτομέρειες

Εξώδικο στον Διονύση Σχοινά και την Καίτη Γαρμπή έστειλε ο επιχειρηματίας του νυχτερινού κέντρου όπως θα εμφανιζόταν ο γνωστός τραγουδιστής, όπως αποκάλυψε η εκπομπή «MEGA Καλημέρα».

Ο Νίκος Αγαπηνός, δικηγόρος του επιχειρηματία του κέντρου διασκέδαση που θα εμφανιζόταν ο Διονύσης Σχοινάς με τον Γιώργο Μαζωνάκη μίλησε στο «MEGA Καλημέρα και επιβεβαίωσε ότι έχουν αποσταλεί δύο εξώδικα στον Διονύση Σχοινά και την Καίτη Γαρμπή.

Συγκεκριμένα όλα ξεκίνησαν όταν ο Σχοινάς αποχώρησε από το σχήμα για λόγους που δεν έχουν διευκρινιστεί ακριβώς, με τις φήμες να λένε πως είχε περιορισμένο ρόλο στο σχήμα.

Ο δικηγόρος μιλώντας στην εκπομπή ανέφερε: «Κινδυνεύει να μείνει στον αέρα ολόκληρη η χειμερινή περίοδος, υπάρχουν αξιώσεις για διαφυγόντα κέρδη και αξιώσεις για αποκατάσταση ηθικής βλάβης και υπάρχει παράλληλα η προκαταβολή που έλαβε και θα πρέπει να επιστραφεί».

Ενώ για το εξώδικο που στάλθηκε στην Καίτη Γαρμπή διευκρίνισε: «Παράλληλα υπάρχει η προκαταβολή που είχε λάβει στο παρελθόν η κα Γαρμπή για εμφανίσεις που δεν έλαβαν χώρα λόγω του κορωνοϊού και είχε συμφωνηθεί να συμψηφιστεί με τις τωρινές εμφανίσεις του κ. Σχοινά».

Σχετικά με τους λόγους διάλυσης της συνεργασίας σχολίασε ο κος Αγαπηνός: «Υπήρχαν κάποιες ενστάσεις του κ. Σχοινά σε σχέση με την αφίσα για την γραμματοσειρά και τον τρόπο διατύπωσης της αφίσας. Αναβλήθηκε για το λόγο αυτό η έναρξη, ανακατασκευάστηκε η αφίσα και ικανοποιήθηκαν πλήρως οι απαιτήσεις του κ. Σχοινά και ξαφνικά την προηγούμενη της νέας έναρξης προφασίστηκε ένα λόγο υγείας και δεν προσήλθε αναιτίως».

Δες το βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS