LIFESTYLE

Άννα Βίσση: «Τραγούδησα το Ηappy birthday στον Κάρολο... Τον βρίσκω σέξι» (Βίντεο)

Lifenews

Όσα αποκάλυψε στην Ελένη Μενεγάκη

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη μίλησε μέσω Skype η Άννα Βίσση για την καριέρα της, την συνάντησή της με τον Κάρολο και την σχέση ζωής που έχει με τον Νίκο Καρβέλλα.

Αρχικά η Κύπρια τραγουδίστρια ανέφερε ότι σε όλη αυτή την μακροχρόνια πορεία της στο τραγούδι και την εκπληκτική καριέρα δεν της έχει συμβεί ποτέ να μην θέλει να τραγουδήσει, εκτός κι αν υπάρχει πρόβλημα υγείας.

Για την επιλογή των νέων να πηγαίνουν σε talent show κι εάν θα το επέλεγε η ίδια αποκάλυψε ότι το 1973 είχε πάει σε διαγωνισμό τραγουδιού στην Κύπρο κι έτσι ξεκίνησαν όλα.

Η Άννα Βίσση αναφέρθηκε και στη γνωριμία της με τον βασιλιά της Αγγλίας, Κάρολο Γ’ λέγοντας χαρακτηριστικά: «Σε μία εκδήλωση Tραγούδησα ”Ηappy birthday” στον πρίγκιπα Κάρολο. Τον βρήκα σέξι τον Κάρολο, γιατί όπως έχω πει πολλές φορές την εξυπνάδα την βρίσκω πραγματικά ελκυστική».

Για τον Νίκο Καρβέλλα σχολίασε ότι είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος άνθρωπος που μπορεί να γράψει ένα τραγούδι κάτω από οποιαδήποτε συνθήκη.

Χαρακτηριστικά τόνισε: «Όσο περνάει ο καιρός είναι σίγουρα γίνεται πιο ώριμος και έχει γίνει πιο απόλυτος, πάντα ήταν αντικοινωνικός, αλλά όχι από κακία. Τώρα πια έχει αποσυρθεί τελείως από τα κοινωνικά δρώμενα και ζει σε ένα παραθαλάσσιο σπίτι στην Καλαμάτα».

Δες το απόσπασμα: 

READ MORE

LATEST NEWS