LIFESTYLE

Μαζωνάκης – Σχοινάς: Αναβλήθηκε για 2η φορά η πρεμιέρα τους! Τα προβλήματα που έφεραν τη ρήξη

Lifenews

Μάθε όλο το ρεπορτάζ

Για 2η φορά αναβλήθηκε η πρεμιέρα του Γιώργου Μαζωνάκη με τον Διονύση Σχοινά σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας, με τα προβλήματα να έφεραν ρήξη μεταξύ των καλλιτεχνών.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η πρεμιέρα θα γινόταν στις 10 Σεπτεμβρίου ωστόσο αυτή ακυρώθηκε λόγω κάποιων λεπτομερειών που έπρεπε να διευθετηθούν. Αυτό τουλάχιστον ανέφερε η ανακοίνωση για την αναβολή της πρεμιέρας.

Η παρουσιάστρια ανέφερε ωστόσο πως ο λόγος της πρώτης αναβολής ήταν η γραμματοσειρά που είχε χρησιμοποιηθεί στο όνομα του Διονύση Σχοινά.

Όταν ο καλλιτέχνης είδε την αφίσα όπου το όνομά του ήταν γραμμένο με μικρότερη γραμματοσειρά δυσαρεστήθηκε καθώς θεώρησε ότι εμφανίζεται ως υποδεέστερο όνομα στο σχήμα. Εξέφρασε λοιπόν τις αντιρρήσεις του, το αίτημά του έγινε αποδεκτό και η αφίσα διορθώθηκε με τη γραμματοσειρά πλέον στο όνομά του να είναι ίδια με εκείνη στο όνομα του Γιώργου Μαζωνάκη.

Το βράδυ της Πέμπτης 15 Σεπτεμβρίου θα γινόταν η 2η πρεμιέρα, η οποία αναβλήθηκε ξανά καθώς στην πρόβα τζενεράλε διαπιστώθηκε από την πλευρά του Διονύση Σχοινά ότι ο χρόνος που είχε στο πρόγραμμα ήταν πολύ μικρότερος από εκείνον του Γιώργου Μαζωνάκη.

Όπως ήταν αναμενόμενο, αυτό προκάλεσε και πάλι την έντονη δυσαρέσκειά του με αποτέλεσμα να αναβληθεί εκ νέου η πρεμιέρα τους και ο κόσμος που είχε κάνει κρατήσεις να ενημερώνεται μόλις λίγες ώρες πριν.

Μέσα από την εκπομπή έγινε γνωστό πως οι δύο καλλιτέχνες θα συναντηθούν σήμερα για να λύσουν τις διαφορές τους.

Δες το απόσπασμα:

READ MORE

LATEST NEWS