LIFESTYLE

Ποια είναι η Βαρβάρα Κίρκη που βρίσκεται στο πλευρό του Θέμη Αδαμαντίδη; (Βίντεο)

Lifenews

Από το «Super Deal», στο μοντελινγκ και τη σχέση της με τον γνωστό τραγουδιστή

Τους τελευταίους μήνες η Βαρβάρα Κίρκη έγινε ευρέως γνωστή καθώς είναι η νέα σύντροφος του Θέμη Αδαμαντίδη, με τη σχέση τους να πέρασε από 1000 κύματα.

Η ίδια ωστόσο έχει ένα πλούσιο βιογραφικό που προκαλεί ενδιαφέρον, σε σχέση με τους λόγους που βρίσκονται στην επικαιρότητα τις τελευταίες βδομάδες με τις μηνύσεις και τους καβγάδες του ζευγαριού.

Η Βαρβάρα Κίρκη έχει σπουδάσει διοίκηση επιχειρήσεων και οικονομία αλλά και αισθητικός, αν και την κέρδισε τελικά ο χώρος του μόντελινγκ. Τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση τα έκανε μέσω του τηλεπαιχνιδιού «super deal», όταν υπήρξε ένα από τα πολλά κορίτσια που κράταγαν τις βαλίτσες με τα κρυμμένα ποσά.

Λίγο αργότερα τη βλέπουμε να συμμετέχει ως παρουσιάστρια σε τηλεοπτικά πλατό περιφερειακών καναλιών.

Στην προσωπική της ζωή υπάρχουν φήμες πως στο παρελθόν διατηρούσε σχέση με τον Παντελή Παντελίδη, ενώ ένα χρόνο αργότερα φέρεται να είχε σχέση με βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

Με τον Θέμη Αδαμαντίδη είναι ζευγάρι τον τελευταίο ένα χρόνο, ωστόσο η σχέση τους φαίνεται να δοκιμάζεται καθώς πρόσφατα υπήρξαν εκατέρωθεν μηνήσεις, ενώ πριν από λίγες ημέρες οδηγήθηκαν στο τμήμα ύστερα από καταγγελία των γειτόνων ότι τσακώνονταν.

Τελικά το ζευγάρι αποφάσισε να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους.

Δες το βίντεο: 

READ MORE

LATEST NEWS