LIFESTYLE

Δίκη Φιλιππίδη: «Εσύ δεν είσαι φίλος, είσαι φίδι κολοβό» – Χαμός με τον Σπύρο Μπιμπίλα (Βίντεο)

Lifenews

Διέκοψε η έδρα τη δίκη

Φραστική επίθεση από φίλους του Πέτρου Φιλιππίδη δέχτηκε σήμερα το πρωί ο Σπύρος Μπιμπίλας, με αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση μέσα στο δικαστήριο.

Είχε προηγηθεί η διακοπή της κατάθεσης του προέδρου του ΣΕΗ όταν στην δικαστική αίθουσα η ένταση χτύπησε κόκκινο!

Αφορμή στάθηκε η αναφορά του συνηγόρου υπεράσπισης του κατηγορούμενου Μιχάλη Δημητρακόπουλου ότι η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη διαψεύδει το μάρτυρα σχετικά με τις αναφορές του για σχέση που φέρεται να είχε συνάψει ο Πέτρος Φιλιππίδης με την κοπέλα του γιου του.

Μάλιστα ο Σπύρος Μπιμπίλας ισχυρίστηκε πως ο Πέτρος Φιλιππίδης για ένα διάστημα διέμενε με μια φίλη του γιου του με την οποία διατηρούσε ερωτικό δεσμό.

Ακολούθως η υπεράσπιση του Πέτρου ανέφερε πως η σύζυγος του τον διαψεύδει, με τον Σπύρο Μπιμπίλα να απάντησε πως διαψεύδει και εκείνος την Ελπίδα Νίνου.

Από το ακροατήριο σηκώθηκαν τόσο ο γιος του Π. Φιλιππίδη και η μητέρα του όσο και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά τους. Η Ελπίδα Νίνου φώναξε προς το δικαστήριο: «Σας παρακαλώ, πολύ θέλω να μιλήσω ένα λεπτό», αλλά η πρόεδρος προχώρησε σε διακοπή.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου από την πλευρά της φώναξε: «Και για εμάς λέτε πράγματα αλλά δε σηκωνόμαστε να μιλήσουμε!».

Φίλοι του κατηγορούμενου επιτέθηκαν φραστικά κατά του Σπύρου Μπιμπίλα χαρακτηρίζοντας τον: «φίδι. Φίδι! Φίδι! Εσυ δεν είσαι φίλος, είσαι φίδι κολοβό!», με τον πρόεδρο του ΣΕΗ να απαντά: «Ντροπη! Ντροπη! Και τι να κάνουμε να πούμε ψέματα;!».

Δες το απόσπασμα:

READ MORE

LATEST NEWS