LIFESTYLE

Ηράκλης Γιωργαλλής: Αποκάλυψε τον λόγο που άφησε τη σύζυγο του στον γάμο τους και έφυγε (Βίντεο)

Lifenews

Σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη

Ο Ηράκλης Γιωργαλλής είναι χωρίς καμιά αμφιβολία ένας από τους σπουδαιότερους ηθοποιούς της Κύπρου, με μια σημαντική καριέρα στο θέατρο και την τηλεόραση.

Ο αγαπημένος ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Έλα να δεις» και στον δημοσιογράφο Παντελή Παναγιώτου, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τη πορεία του στον καλλιτεχνικό χώρο, για τους νέους ηθοποιούς, ενώ αποκάλυψε ένα περιστατικό που έγινε ανήμερα του γάμου του.

Ο ίδιος μάλιστα αποκάλυψε πως μετά από μια παρουσία 12 χρόνων στην τηλεόραση, θέλησε να κάνει ένα διάλλειμα, ενώ για τους ηθοποιούς που έχουν αυξηθεί τα τελευταία χρόνια ανέφερε: «Υπάρχουν κακοί, οι μέτριοι και οι ολίγον πολύ καλοί… σήμερα βγαίνουν πολλοί νέοι στο θέατρο. Δεν ξέρω ποιος τους λέει ότι έχουν ταλέντο, ηθοποιός γίνεσαι όταν ζυμωθείς πάνω στο σανίδι».

Για την αγαπημένη του σύζυγο που είναι μαζί 50 χρόνια, ανέφερε: «Της γυναίκας μου της λέω ότι μεγαλώσαμε μαζί, ήταν 15 χρονών και εγώ 19 όταν αρραβωνιαστήκαμε», ενώ αποκάλυψε πως την ημέρα του γάμου τους, την άφησε γιατί έπρεπε να πάει στο θέατρο για να παίξει σε προγραμματισμένη παράσταση.

Δες τη συνέντευξη του:

READ MORE

LATEST NEWS