LIFESTYLE

Light: Δημοσίευσε στιγμιότυπο με τον Snik που βρίσκεται στο πάτωμα μετά από καβγά στη Θεσσαλονίκη

Lifenews

Η κόντρα των τράπερς καλά κρατεί

Τελειωμό δεν έχει η κόντρα μεταξύ Light και Snik, όπως φαίνεται από την ανάρτηση του πρώτου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Μετά από μια μικρή ανακωχή που είχαν, ο Light φαίνεται να προκαλεί για ακόμη μια φορά τον Snik, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του από πρόσφατο καβγά του στη Θεσσαλονίκη.

Πριν από λίγες ημέρες το φως της δημοσιότητας είδε ένα βίντεο όπου ο Snik είχε μπλεχτεί ξανά σε ένα καβγά με νεαρούς στη Θεσσαλονίκη, ενώ του επιτέθηκαν και τον κατέγραψαν σε βίντεο.

Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο με τον τράπερ να βρίσκεται στο πάτωμα με σημάδι στο πρόσωπο δημοσίευσε ο Light, που λίγη ώρα μετά διέγραψε.

Μάλιστα αποκάλυψε πως: «Το έσβησα το στόρι που τρως… απαλλάχ. Κάτσε καλά για να μην ανεβάσω κι όλο το βίντεο. Όλα καλά, να ‘σαι γερός. Πολύ τον μάγκα μην κάνεις, επειδή δεν είσαι μάγκας. Εγώ δεν ενοχλώ κανέναν τόσο καιρό (…) Έχουμε το βίντεο ένα λεπτό να τρως κλωτσιές και μπουνιές και να λες μην με βαράτε. Μην προκαλείς, ναι; Να βγει το βίντεο που σε δέρνουν 35 χρονών άνθρωπο;».

Δες το απόσπασμα: 

READ MORE

LATEST NEWS