HOLLYWOOD NEWS

Ξέσπασε η Britney Spears για τους γονείς της: «Προσεύχομαι να καείτε στην κόλαση» (Βίντεο)

Lifenews

Τι συνέβη;

Ένα ηχητικό μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε η διάσημη τραγουδίστρια και αφορά τους γονείς της, προχωρώντας μάλιστα σε αποκαλύψεις.

Να σε θυμίσουμε πως η Britney Spears μετά από 13 χρόνια κατάφερε να απομακρύνει τον πατέρα της από την επιτροπεία και τον έλεγχο της περιουσίας της, αφού δικαιώθηκε μετά από δικαστική απόφαση.

Όλη αυτή η περιπέτεια φαίνεται πως άφησε κατάλοιπα στην τραγουδίστρια και πλέον που είναι ελεύθερη και αποδεσμευμένη από την υποχρεωτική κηδεμονία της, αποκαλύπτει άγνωστες λεπτομέρειες που βίωσε.

Η 40χρονη pop star στο ηχητικό απόσπασμα περιγράφει πώς την υποχρέωναν να υποβάλλεται διαρκώς σε εξετάσεις μαγνητικής τομογραφίας, χωρίς να της εξηγήσουν ακριβώς το γιατί. Η ίδια είπε ότι πέρασε τρεις φορές από τον μαγνητικό τομογράφο, κάτι που την έκανε να πιστέψει ότι πάσχει από σπάνια μορφή καρκίνου.

Στο απόσπασμα ακούγεται να λέει: «Λυπάμαι που δεν θα ξεχάσω ποτέ τον πόνο. Πάνε μόλις δέκα μήνες αφότου έληξε η κηδεμονία. Σε κανέναν δεν θα ευχόμουν τέτοιο πόνο. Μου είναι εξαιρετικά δύσκολο να αποδεχθώ το γεγονός ότι μου το έκανε αυτό η οικογένειά μου.

Θα είναι δύσκολο για μένα για όλη την υπόλοιπη ζωή μου. Όσο για την μητέρα και τον πατέρα μου που έκρυβαν τον καφέ στο σπίτι για να με ξυπνήσουν από το να νιώθω νεκρή και φοβισμένη σαν ηλικιωμένη κυρία… και με πέταξαν…

Θα το πω δυνατά και περήφανα… Προσεύχομαι να καείτε και οι δύο στην κόλαση».

Δες το βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS