LIFESTYLE

«Σήμερα γάμος γίνεται» - Παντρεύεται η Αθηνά Ευμορφιάδη, πρώην παίκτρια του Survivor

Lifenews

Σήμερα είναι ο γάμος της Αθηνάς Ευμορφιάδη, της αθλήτριας που έλαβε μέρος στο τελευταίο Survivor και του Γιάννη Μαυροκορδάτου.

Μέσα από το προφίλ της στο Instagram, η αθλήτρια ανέβασε μία σειρά από βίντεο στα οποία φαίνεται να διασκεδάζει αλλά και να προετοιμάζεται για τη σημερινή ημέρα, έχοντας στο πλευρό της κοντινά της άτομα.

Ένα από αυτά είναι και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι ο άνθρωπος που θα τη συνοδεύσει στην εκκλησία και θα την παραδώσει στον γαμπρό. Το ζευγάρι θα παντρέψει ο αδερφός της Αθηνάς Ευμορφιάδη, Γιάννης.

Με δική τους ανάρτηση, ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου της τραγουδούν το «Σήμερα γάμος γίνεται», όσο επιστρέφουν από τις διακοπές τους για να δώσουν το «παρών» στο μυστήριο και τη δεξίωση.

Δείτε όσα ανάρτησε η Αθηνά Ευμορφιάδη στο Instagram

 

«Ο Γιάννης από την πρώτη μέρα που με είδε μου είπε εγώ εσένα θα σε παντρευτώ. Ο γάμος μας κανονικά θα έπρεπε να είχε γίνει, αλλά θέλαμε να φτιάξουμε πρώτα την επιχείρησή μας» είχε δηλώσει στο ΟΚ! τον περασμένο Φεβρουάριο η Αθηνά Ευμορφιάδη. Οι δυο τους είναι μαζί εδώ και 5 χρόνια.

Πηγή: protothema.gr

READ MORE

LATEST NEWS