LIFESTYLE

Έμιλυ Γιολίτη: Μας καλεί να δοκιμάσουμε ρεβίθια και λουβί με λαβράκι στο μαγαζί της (Φώτος)

Lifenews

Στο νέο χειμερινό menou του all day bistrot της στη Λεμεσό

Το Anemi Concept Store άνοιξε πριν από μερικούς μήνες η Έμιλυ Γιολίτη στη Λεμεσό, όπου ο επισκέπτης μπορεί τις αγορές του σε επώνυμα brands του εξωτερικού, αλλά και να καθίσει στο all day bistrot για να απολαύσει ξεχωριστές γεύσεις του σεφ.

Ο χώρος από την πρώτη στιγμή έκλεψε τις εντυπώσεις, ενώ μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της γνωστής δικηγόρου στο Instagram βλέπουμε πολύ συχνά στιγμιότυπα από το μαγαζί της.

Αυτή τη φορά προχώρησε σε μια ανάρτηση ανακοινώνοντας δύο πιάτα από το χειμερινό μενού που έρχονται να προστεθούν στις επιλογές που έχει ο πελάτης, με τα ρεβίθια και το λουβί με λαβράκι να είναι δύο αγαπημένες επιλογές της Έμιλυς Γιολίτη.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Σήμερα κάναμε γευσιγνωσία για το χειμερινό μας μενού. Το πρώτο πιάτο είναι τα ρεβίθια Annita’s, μια συνταγή μιας αγαπημένης φίλης, της Αννίτας Λιβανίου, που έφυγε πρόσφατα και πολύ πρόωρα από τη ζωή. Θα ζεσταίνει πάντα τις καρδιές (και τις κοιλιές) μας με τις όμορφες συνταγές της και το γενναιόδωρο, στοργικό της πνεύμα. Είναι μια συνταγή που έφερε από τη Σίφνο και μου θυμίζει τα μεγάλα και χαλαρά γεύματα που περάσαμε γύρω από το τραπέζι της κουζίνας της. Το δεύτερο πιάτο είναι άλλο ένα προσωπικό αγαπημένο, λουβί ή μαυρομάτικα, σερβιρισμένο με άγριο λαβράκι. Ξεκινάμε να σερβίρουμε το φθινοπωρινό μας μενού την επόμενη εβδομάδα. Ελάτε να το δοκιμάσετε».

READ MORE

LATEST NEWS