LIFESTYLE

Γρηγόρης Αναστασιάδης: Ανακοίνωσε on camera τον χωρισμό του με την Αγγελική Ηλιάδη! (Βίντεο)

Lifenews

Έχει προχωρήσει με νέα σύντροφο

Η Αγγελική Ηλιάδη και ο Γρηγόρης Αναστασιάδης συμμετείχαν στον τελευταίο κύκλο της «Φάρμας» όπου γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν, με το πάθος τους να μην κρυβόταν.

Λίγους μήνες μετά το ζευγάρι φαίνεται πως τράβηξε χωριστούς δρόμους, με τον γοητευτικό γυμναστή να το αποκάλυψε σε συνέντευξη του στο «Mega Καλημέρα».

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Η μόνη αλλαγή μετά την «Φάρμα» είναι ότι κατέβηκα στην Αθήνα. Με την Αγγελική Ηλιάδη δεν είμαστε πλέον μαζί, δεν προέκυψε κάτι συγκεκριμένο, έχουμε διαφορετικά ενδιαφέροντα. Παρ’ όλα αυτά με σεβασμό ο ένας στον άλλον, όταν κάτι χωλαίνει και από τις δυο πλευρές, καλό είναι να τελειώνει εκεί για να μη δημιουργούνται παρεξηγήσεις. Ήταν από κοινού απόφαση ο χωρισμός μας…

Η οικογένεια που έχει η Αγγελική Ηλιάδη δεν λειτούργησε ως τροχοπέδη. Προτιμώ την δια ζώσης γνωριμία και στο παλιό φλερτ».

Για την οικογένεια και την πατρότητα ο Γρηγόρης Αναστασιάδης δήλωσε πως, «είμαι άνδρας παλαιάς κοπής, έχω ψηλά τον θεσμό της οικογένειας και της θρησκείας. Φυσικά θα ήθελα να γινώ πατέρας».

Τέλος αποκάλυψε πως έχει γνωρίσει μια άλλη κοπέλα μετά τον χωρισμό του, χωρίς ωστόσο να προχώρησε σε αποκαλύψεις.

Δες το απόσπασμα:

READ MORE

LATEST NEWS