LIFESTYLE

Αργυρώ Ροτσίδου: Δημοσίευσε βίντεο με στιγμιότυπα από τις χημειοθεραπείες της στη Γερμανία!

Lifenews

«Με βουρκωμένα μάτια ξεκινούσαμε για Γερμανία»

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από την ημέρα που η Αργυρώ Ροτσίδου μαζί με τον σύζυγο της Ευθύμιο Δίπλαρο ταξίδεψαν από την Κύπρο στη Γερμανία για να ξεκινήσει τις χημειοθεραπείες της.

Το ζευγάρι παρέμεινε εκεί για 7 ολόκληρους μήνες, μακριά από τα παιδιά τους, καθώς λόγω της πανδημίας τα πράγματα ήταν ακόμη πιο δύσκολα.

Η Αργυρώ Ροτσίδου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε ένα συγκινητικό βίντεο με αφορμή τον ένα χρόνο που συμπληρώνεται σήμερα που έφυγε για Γερμανία για να παλέψει με τον καρκίνο.

Ένα χρόνο μετά η ίδια χαμογελά ξανά, είναι μαζί με την οικογένεια της και είναι ένα φωτεινό παράδειγμα ανθρώπου που πάλεψε γενναία με τον καρκίνο και τον νίκησε.

Στο βίντεο είδαμε για πρώτη φορά αδημοσίευτες φωτογραφίες από το δωμάτιο του νοσοκομείου, τις δυσκολίες που πέρασαν μαζί με τον σύζυγο της, που δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό της.

Στη λεζάντα της ανάρτησης της έγραψε χαρακτηριστικά: «Σαν σήμερα πριν από ένα χρόνο με βουρκωμένα μάτια και παγωμένα χέρια ξεκινούσαμε για την Γερμανία!».

Δες το βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS