LIFESTYLE

Αντιγόνη Νεοφύτου: Η Μαρίνα από τη «Γη της Ελιάς» είναι ζευγάρι με τον κούκλο σκηνοθέτη της σειράς

Lifenews

Είναι μαζί τα τελευταία τρία χρόνια

Την ομορφότερη περίοδο της ζωής της διανύει η Αντιγόνη Νεοφύτου, τόσο στην προσωπική της ζωή όσο και στα επαγγελματικά της.

Η Κύπρια ηθοποιός σύμφωνα με την εφημερίδα Real Life και τη δημοσιογράφο Νίκη Κώτσου, η νεαρή ηθοποιός τα τελευταία δύο χρόνια είναι ζευγάρι με τον Γιώργο Ευαγγέλου, ο οποίος είναι σκηνοθέτης της σειράς, «Γη της Ελιάς».

Το ζευγάρι ζει στην Κύπρο κάτω από την ίδια στέγη, τόπος καταγωγής και των δύο, όπου πραγματοποιούνται και γυρίσματα της σειράς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας οι δύο τους είναι πολύ ερωτευμένοι που σπάνια αποχωρίζονται ο ένας τον άλλον. Κατά την διάρκεια των γυρισμάτων συμπεριφέρονται με απόλυτη επαγγελματικότητα, αποφεύγοντας να δίνουν αφορμή για σχόλια.

Η Αντιγόνη Νεοφύτου έχει κάνει σπουδές πάνω στον χορό, ενώ τώρα κάνει τα πρώτα της βήματα πάνω στην υποκριτική, ακολουθώντας τις συμβουλές του συντρόφου της, ο οποίος συνδέεται με στενή φιλία με τον παραγωγό της σειράς, Αντρέα Γεωργίου.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, η Αντιγόνη Νεοφύτου και ο Γιώργος Ευαγγέλου πρόσφατα βρέθηκαν στην Άνδρο όπου και έκαναν κοινές διακοπές λίγο πριν επιστρέψουν πίσω στις επαγγελματικές τους δραστηριότητες, ενώ αυτές τις ημέρες βρίσκονται στη Ρώμη, χωρίς να δημόσιευσαν κάποιο κοινό στιγμιότυπο. 

READ MORE

LATEST NEWS