LIFESTYLE

Δούκισσα Νομικού: Αυτός είναι ο όρος που έβαλε στο συμβόλαιο της και αφορά τον Λιάγκα

Lifenews

Δες το έχουμε ακούσει ξανά

Στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα πρόκειται να βρεθεί η Δούκισσα Νομικού, από τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, με το «Πρωινό» να επιστρέφει ανανεωμένο.

Η γνωστή παρουσιάστρια έχει δηλώσει ευτυχισμένη που μετά από χρόνια επιστρέφει στην τηλεοπτική στέγη του ΑΝΤ1 και στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα.

Σήμερα ωστόσο, μέσα από την εκπομπή «Open Weekend», η Ελένη Τσολάκη αποκάλυψε, μέσα από τηλεοπτικό ρεπορτάζ, έναν από τους όρους που έθεσε η Δούκισσα Νομικού, για να υπογράψει με τον ΑΝΤ1.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Το συμβόλαιο που υπέγραψε η Δούκισσα Νομικού με τον ΑΝΤ1 έχει μέσα έναν όρο, μια ρήτρα, η οποία την προστατεύει και την διαχωρίζει από οτιδήποτε μπορεί να πει ο Γιώργος Λιάγκας σαν σχόλιο, γιατί σε κάποιες περιπτώσεις ίσως τα σχόλια του είναι πιο αιχμηρά. Σίγουρα έχει την ευθύνη των λεγόμενών του, είναι και 25 χρόνια δημοσιογράφος. Η Δούκισσα, θέλοντας να διαχωρίσει τη γνώμη της και να προστατευθεί, αυτός είναι ένας από τους όρους του συμβολαίου της: Να μην συνδεθεί το όνομα της με οτιδήποτε μπορεί να πει ο Γιώργος Λιάγκας».

Δες το απόσπασμα:

 

READ MORE

LATEST NEWS