LIFESTYLE

Ανδρέας Γιόρτσιος: Εντάχθηκε στο επιτελείο του Νίκου Χριστοδουλίδη! (Βίντεο)

Lifenews

Αυτό είναι το νέο του επαγγελματικό βήμα

Την αποχώρηση του από τα Μέσα Επικοινωνίας ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες ο Ανδρέας Γιόρτσιος, μέσα από τη ραδιοφωνική εκπομπή που παρουσίαζε στον Super Fm.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής στην ανακοίνωση που εξέδωσε δεν ανέφερε κάτι για το νέο του επαγγελματικό βήμα, ωστόσο σήμερα Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου αποκάλυψε που θα βρίσκεται.

Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε πως αποφάσισε να ενταχθεί στο επιτελείο του Νίκου Χριστοδουλίδη, ο οποίος κατεβαίνει στη «μάχη» των Προεδρικών εκλογών του 2023.

Με ένα βίντεο στα κοινωνικά του δίκτυα αναλύει τους λόγους που πήρε την απόφαση, τονίζοντας πως ήταν μια σημαντική απόφαση για τον ίδιο.

Στη λεζάντα του βίντεο έγραψε: «Φίλες και φίλοι.

Όπως υποσχέθηκα, σας ενημερώνω σήμερα για την απόφαση μου να ανταποκριθώ θετικά στην πρόσκληση του ανεξάρτητου υποψήφιου προέδρου Νίκος Χριστοδουλίδης - Nikos Christodoulides , να ενταχθώ στην ομάδα του επιτελείου του.

Το σκεπτικό της απόφασης μου το αναλύω στο σύντομο βίντεο. Εδώ θέλω μόνο να συμπληρώσω πως έρχεται κάποια στιγμή στη ζωή μας που πρέπει να λάβουμε αποφάσεις σημαντικές και αυτή, είναι μια τέτοια στιγμή.

Σας ευχαριστώ πολύ για την στήριξη και την αγάπη!

Andreas Giortsios
Σημείωση: η σελίδα θα παραμείνει στη διάθεσή σας και θα μπορείτε σε αυτή να βρείτε όλο το υλικό που έχει αναρτηθεί (τις συνεντεύξεις, τα βίντεο και τους μονολόγους μου)».

Δες το βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS