LIFESTYLE

Μαρίνος Χατζηβασιλείου: Τα έντονα εφηβικά χρόνια και η σχέση του με την πίστη (Βίντεο)

Lifenews

Όσα αποκάλυψε στην εκπομπή «Έλα να Δεις»

Στην εκπομπή «Έλα να Δεις» με την Έλενα Θεοδώρου βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, 1ης Σεπτεμβρίου ο Μαρίνος Χατζηβασιλείου, ο οποίος μίλησε για την προσωπική του ζωή, τα επαγγελματικά του αλλά και τα έντονα εφηβικά του χρόνια.

Αρχικά ο ίδιος ανέφερε πως στα 22 του χρόνια είχε μια έντονη προσωπικότητα, ήταν ένα «αλλοπρόσαλλο» άτομο, πράγμα το οποίο άλλαξε όταν ήρθε σε επαφή με πνευματικούς ανθρώπους.

Για το θέμα ανέφερε: «Στην εφηβεία ξεκίνησα να ψάχνω απαντήσεις, ένιωθα πως υπάρχει αδικία στη ζωή και έψαχνα το γιατί. Στην αρχή ήταν οργή, καυγάδες, ένα ψάξιμο με τον λάθος τρόπο. Σιγά σιγά βρήκα απαντήσεις σε πνευματικούς ανθρώπους και ηρεμούσα».

Ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε σε αυτό που τον έκανε να αναθεωρήσει, λέγοντας: «Μετά από τα ταξίδια που έκανα στην Αιθιοπία και στην Ουγκάντα, αναθεώρησα. Ήταν ταξίδια σταθμοί για τη ζωή μου, είδα πως τα προβλήματα στη ζωή μας σε σχέση με τους ανθρώπους που ζουν κάτω από το όριο της φτώχιας είναι μικρά. Όλοι έχουμε προβλήματα, αλλά όλα εξαρτώνται από τον τρόπο σκέψης μας και το πώς θα τα αντιμετωπίσουμε, πόσο θετικοί είμαστε στο κάθε αρνητικό που μας συμβαίνει…

Όταν βάλεις την ενέργειά σου στο να μειώσεις το άγχος, λύνονται πολλά προβλήματα. Υπήρξα αγχώδης άνθρωπος και κατάλαβα πόσα έχασα, το άγχος σε τυφλώνει, είσαι σε ομίχλη, δεν βλέπεις καλά μπροστά σου».

Δες τη συνέντευξη:

 

READ MORE

LATEST NEWS