LIFESTYLE

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Τα παράπονα στον Στάθη Σχίζα στο ταξίδι τους στην Ιταλία (Φώτο)

Lifenews

Τι συνέβη;

Στο μαγευτικό Ποζιτάνο στη Νότια Ιταλία βρίσκονται για διακοπές η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας απολαμβάνοντας χαλαρές στιγμές πριν την επιστροφή τους στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Μέσα από τα κοινωνικά τους δίκτυα το ερωτευμένο ζευγάρι δημοσιεύει όμορφα στιγμιότυπα, δείχνοντας μας πως περνούν τις ημέρες τους στις διακοπές τους.

Όπως αποκάλυψε ο νικητής του Survivor το ταξίδι τους έχει μετατραπεί σε εφιάλτη, καθώς η σύντροφος του, του ζητά συνέχεια να τη βγάζει φωτογραφίες.

Ο ίδιος δημοσίευσε βίντεο όπου αναφέρει: «Είμαστε στο Ποζιτάνο και πραγματικά δεν υπάρχει το μέρος. Αλλά σημαντική πληροφορία. Ποτέ μα ποτέ δεν έρχεστε εδώ με την κοπέλα σας ταξίδι. Το μέρος είναι για φωτογραφίες, οπότε σας το ορκίζομαι θα σας φύγει η μαγκιά»!

Από την πλευρά της η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου απάντησε στο σχόλιο λέγοντας: «Θες να πεις ότι σε κουράζω και δεν έχει βγει ακόμη ούτε μία φωτογραφία».

Ο Στάθης Σχίζας δεν έμεινε εκεί και συμπλήρωσε: «Έχουμε βγάλει 4 εκατομμύρια φωτογραφίες και δεν έχει βγει ούτε μία. Αυτά είναι προβλήματα. Ό,τι σας είπα κρατήστε το στο μυαλό σας. Αν η κοπέλα σας, σας πει “πάμε ρομαντικά στο Ποζιτάνο”, ρομαντικά είναι στην Ικαρία, στα Kουφονήσια, είναι κάπου χαλαρά. εδώ δεν είναι ρομαντικά. Είναι τιμωρία για τον άνδρα».

Δες το βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS