LIFESTYLE

Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: Ανακοίνωσαν πως θα αποσυρθούν μετά τον μήνα του μέλιτος (Βίντεο)

Lifenews

Η πρώτη συνέντευξη μετά τον γάμο τους

Την πρώτη συνέντευξη μετά τον γάμο τους την Κυριακή 28 Αυγούστου παραχώρησαν σήμερα το πρωί ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση.

Το ζευγάρι μίλησε μέσω skype στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα, «Ποιος είναι πρωινάτικα» αποκαλύπτοντας στιγμές από τον γάμο τους, τα παρατράγουδα, ενώ προχώρησαν και σε μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί.

Αρχικά ανέφεραν: «Χρειάστηκε να έχουμε μια ασφάλεια για τον πρόεδρο της Κύπρου αλλά και για την Έλλη γιατί όλοι ήθελαν να βγάλουν φωτογραφία. Οι καλεσμένοι μας έπρεπε να δείξουν το εισιτήριό τους για να μπουν στη δεξίωση. Αν κάποιος ερχόταν χωρίς το προσκλητήριο έπρεπε να απαντήσει σε κάποιες ερωτήσεις ποιος τον κάλεσε. Ήταν σχεδόν 2000 άτομα, κάθισαν ακόμα και στο τραπέζι της νύφης».

Όπως έγινε γνωστό το ζευγάρι θα ταξιδέψει στον Άγιο Μαυρίκιο για μήνα του μέλιτος, με τον Κύπριο παραγωγό να αποκάλυψε πως: «Θέλουμε να το ζήσουμε, γι’ αυτό πριν προλάβει κανείς να πει ότι ψωνιστήκαμε και εξαφανιστήκαμε, με την Ιλάειρα θα γυρίσουμε λίγο σελίδα. Θα γυρίζουμε λίγο προς το σπίτι μας. θέλουμε να ζήσουμε τον έρωτά μας, να κάνουμε ένα μικρό διάλειμμα».

Το ζευγάρι ανακοίνωσε on air ότι θα αποσυρθεί για λίγο μετά τον μήνα του μέλιτος.

Δες το απόσπασμα στο 12ο λεπτό: 

READ MORE

LATEST NEWS