LIFESTYLE

Σοφία Χατζηπαντελή: Δες τη συγκινητική ανάρτηση για τη γιαγιά της που έφυγε από τη ζωή! (Φώτο)

Lifenews

Δες τη φωτογραφία που δημοσίευσε

Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι ένα από τα πρόσωπα που τη φετινή τηλεοπτική σεζόν θα μας απασχολήσουν αρκετά, καθώς θα τη δούμε να συμμετέχει στο GNTM 5.

Το μοντέλο με καταγωγή από την Κύπρο και τα έντονα ενωμένα φρύδια ζει μόνιμα στο Λονδίνο, έχοντας μια σημαντική πορεία στον χώρο της μόδας.

Η ίδια θα βρίσκεται στις καρέκλες των κριτών του GNTM στην πρώτη φάση των auditions, χωρίς να αποκλείεται να τη δούμε και πιο μετά.

Το μοντέλο απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στη Σαντορίνη, ενώ η χθεσινή ημέρα είχε βαρύνουσα σημασία για εκείνη, καθώς πριν ένα χρόνο έφυγε από τη ζωή η γιαγιά της.

Όπως αποκάλυψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, είχε μια υπέροχη σχέση με τη γιαγιά της από την οποία έχει πάρει και το όνομά της.

Με αφορμή λοιπόν τα γενέθλια που θα γιόρταζε η γιαγιά της αν ήταν στη ζωή, η Σοφία Χατζηπαντελή δημοσίευσε μια φωτογραφία τους, γράφοντας στη λεζάντα: «Χρόνια πολλά στον μικρό μου άγγελο που βρίσκεται στον ουρανό. Ένας χρόνος χωρίς τη γιαγιά μου Σοφία και ακόμα μου λείπει».

Δες τις φωτογραφίες:

 

READ MORE

LATEST NEWS