LIFESTYLE

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η αποστομωτική απάντηση σε follower της για τις φήμες για την εγκυμοσύνη της

Lifenews

Δες πως απαντά πρώτη φορά

Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει αυτή την περίοδο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μαζί με τον αγαπημένο της, με τις φήμες για εγκυμοσύνη να πληθαίνουν συνεχώς.

Η ίδια ωστόσο δεν έχει μιλήσει ανοικτά για το θέμα, αλλά ούτε έχει διαψεύσει το γεγονός, ωστόσο πρώτη φορά απάντησε στις φήμες για την εγκυμοσύνη της.

Συγκεκριμένα διαδικτυακός της φίλος στο στο Instagram σχολίασε πως η παρουσιάστρια παίζει «κρυφτούλι», με εκείνη να του έδωσε αποστομωτική απάντηση.

Το σχόλιο αναφέρει πως: «Αυτό το κρυφτούλι το βρίσκω βαρετό αν είσαι με το καλό αν δεν είσαι another time», με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να απάντησε: «Το ότι κάποιος επιλέγει να κρατήσει την προσωπική του ζωή ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ γιατί να λέγεται κρυφτούλι; Ειλικρινά δεν σας καταλαβαίνω…

Δεν θεωρώ ότι ένα πρόσωπο που κάνει μια δουλειά που προβάλλεται στον κόσμο οφείλει κάθε τι που περνάει ή όχι οποιαδήποτε χρονική στιγμή να το ανακοινώνει ή να δίνει εξηγήσεις.

Κατά τη γνώμη μου η κατανόηση και η ενσυναίσθηση σε αυτές τις περιπτώσεις θα ήταν δυο έννοιες που καλό θα ήταν να μάθετε την ερμηνεία τους».

READ MORE

LATEST NEWS