LIFESTYLE

Λάουρα Νάργες: Ένα δημόσιο «ευχαριστώ» στον Χρήστο Σαντικάι - Ο προσωπικός της «γερανός»

Lifenews

«Ο άντρας της ζωής μου»

Το πρώτο τους παιδί περιμένουν Λάουρα Νάργες και Χρήστος Σαντικάι, το οποίο μάλιστα, είναι αγόρι.

Οι μέλλοντες γονείς έχουν εκφράσει πολλές φορές τη χαρά τους μέσα από τα social media και έχουν μοιραστεί με τους φίλους τους στο Instagram, φωτογραφίες και βίντεο από τους πρώτους κιόλας μήνες της εγκυμοσύνης της Λάουρα Νάργες.

Πριν από λίγο, η Λάουρα Νάργες, η οποία διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της, ανέβασε μία νέα φωτογραφία με τον σύζυγό της να στέκεται χαμογελαστός κοντά στη φουσκωμένη κοιλιά της.

Η ραδιοφωνική παραγωγός, που έχει μιλήσει στο παρελθόν για τις δυσκολίες της εγκυμοσύνης της, τώρα απολαμβάνει το ταξίδι προς τη μητρότητα με τον τραγουδιστή να μην φεύγει από το πλευρό της.

Για όλη τη στήριξή που έλαβε από τον Χρήστο Σαντικάι, η Λάουρα Νάργες επέλεξε να του πει ένα δημόσιο «ευχαριστώ».

Στη λεζάντα της νέας της ανάρτησης, έγραψε:

«Ένα big shout out εδώ σε αυτό το απίστευτο πλάσμα: Ο προσωπικός μου γερανός, μασέρ, μάγειρας, εμψυχωτής, κουβαλητής χαρτομάντιλων για τα ατελείωτα (και μερικές φορές ανεξήγητα) δάκρυα, κουβαλητής γενικά, σάκος του μποξ, ακροατής, σύμβουλος και πολλά πολλά άλλα ακόμα.

Πάνω απ όλα ο άντρας της ζωής μου που περνάει εξίσου δύσκολα με αυτήν την εγκυμοσύνη από την δική του θέση φυσικά. Τι έχουν δει τα ματάκια του και τι έχουν ακούσει τα αυτάκια του από την βδέλλα (εγώ είμαι αυτή δεν ξέρω γιατί μεταμορφώθηκα σε αυτό το "μικρό τέρας") αλλά είναι εδώ!

Και το επισημάνει και το αποδεικνύει κάθε μέρα και με λόγια αλλά και με πράξεις! Δουλεύει, μαθαίνει, εξελίσσεται, τρέχει, φροντίζει, συντονίζει, προσπαθεί, κάνει υπομονή ΜΕΓΑΛΗ, ονειρεύεται και ετοιμάζεται με όλες τις έννοιες να αγκαλιάσει επιτέλους τον γιο μας! Την ίδια αγωνία έχει νομίζω και για τις ορμόνες τις γυναίκας του που ελπίζει να εξαφανιστούν λίαν συντόμως. Μπράβο ντάντι, είμαι ήδη τρελά υπερήφανη για σένα».

Δείτε τι ανέβασε εδώ

 

Πηγή: protothema.gr

READ MORE

LATEST NEWS