LIFESTYLE

O Τζόνι Ντεπ θα εμφανιστεί στα βραβεία MTV σε ρόλο έκπληξη

Lifenews

H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο

Ο Τζόνι Ντεπ ετοιμάζεται να εμφανιστεί στα «MTV Video Music Awards 2022» το επόμενο Σαββατοκύριακο… με έναν πολύ απροσδόκητο τρόπο.

Ο 59χρονος ηθοποιός δεν είναι άγνωστος στα βραβεία MTV, καθώς έχει κερδίσει πέντε βραβεία MTV Movie όλα αυτά τα χρόνια, συμπεριλαμβανομένου του Generation Award το 2012. Ωστόσο, δεν έχει κερδίσει ποτέ κανένα VMA για τη μουσική του καριέρα.

Το TMZ αναφέρει ότι ο Ντεπ θα παρευρεθεί στα VMA φέτος και «είναι σε συζητήσεις με τους παραγωγούς του σόου για να ντυθεί ως ο διάσημος Moonman του δικτύου - που πρόσφατα ονομάστηκε Moonperson - και να δείξει το πρόσωπο κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της εκπομπής του βραβείου στις 28 Αυγούστου».

Σε άλλες ειδήσεις για τον ηθοποιό, πρόσφατα ανακοινώθηκε ο πρώτος του κινηματογραφικός ρόλος μετά το σκάνδαλο με την πρώην γυναίκα του, Άμπερ Χερντ. Η δίκη για συκοφαντική δυσφήμηση εις βάρος της, δικαίωσε τον Χολιγουντιανό σταρ με αποτέλεσμα η Χερντ να του χρωστά αυτή τη στιγμή μία αποζημίωση ύψους αρκετών εκατομμυρίων δολαρίων, τα οποία όπως ισχυρίστηκαν οι δικηγόροι της δεν είναι σε θέση να αποπληρώσει.

Μπορεί να βγήκε νικητής από τις δικαστικές αίθουσες αλλά όλο αυτό το διάστημα, η καριέρα του ως ηθοποιός, πέρασε από πολλά σκαμπανεβάσματα, αφού τα πρότζεκτ που είχε στα «σκαριά» μπήκαν στον «πάγο» μέχρι να ανακοινωθεί η απόφαση του δικαστηρίου. Ωστόσο, ο Ντεπ είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα και μάλιστα σε ρόλο που δεν τον έχουν συνηθίσει οι θαυμαστές του. Ο Ντεπ πρόκειται να πρωταγωνιστήσει σε μια ταινία γαλλικής παραγωγής, το «La Favorite», που αφορά την τελευταία ερωμένη του βασιλιά Λουδοβίκου ΙΕ τον οποίο και θα υποδύεται.

ΠΗΓΗ: protothema

READ MORE

LATEST NEWS