LIFESTYLE

Η φωτογραφία του Πασχάλη Τερζή στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη

Lifenews

Ο τραγουδιστής τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί στη Θεσσαλονίκη, όπου και ασχολείται με το κτήμα του - Δείτε τη φωτογραφία

Ο Πασχάλης Τερζής είναι ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες τραγουδιστές και παρά το γεγονός ότι έχει αποσυρθεί εδώ και αρκετά χρόνια από τις πίστες και τα φώτα της δημοσιότητας, το κοινό συνεχίζει να τον αγαπά και να τον θαυμάζει, ενώ δεν έχει σταματήσει να ακούει τις επιτυχίες του.

Ο τραγουδιστής τα τελευταία χρόνια έχει επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και ασχολείται με το κτήμα του και την οικογένειά του. Την τελευταία φορά που μπήκε στο στούντιο, ήταν για χάρη της κόρης του, Γιάννας Τερζή, και μαζί τραγούδησαν την επιτυχία «Για σένα μόνο».
Πριν από κάποιες ημέρες η τραγουδίστρια Μαριάννα Παπαμακάριου βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και συνάντησε τον Πασχάλη Τερζή. Η ίδια φωτογραφίθηκε με τον «δάσκαλό» της, όπως τον αποκαλεί και μαζί έβγαλαν μια φωτογραφία στο σπίτι του.

«Γυρίσαμε τον χρόνο πίσω σήμερα. Με τον μεγάλο δάσκαλο μου Πασχάλη Τερζή στο σπίτι του», έγραψε η Μαριάννα Παπαμακάριου στη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram.

Η δημοσίευση έρχεται κάποιο καιρό, αφότου ο τραγουδιστής πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, καθώς είχε νοσηλευτεί σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της Θεσσαλονίκης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του. Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες η κατάσταση της υγείας του είναι πλέον σε καλή κατάσταση και δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Δείτε τη δημοσίευση:

ΠΗΓΗ: protothema

READ MORE

LATEST NEWS