LIFESTYLE

Έλενα Τσαγκρινού: Το μικροσκοπικό λεοπάρ μπικίνι που ανάβει φωτιές - Δείτε φωτογραφίες

Lifenews

Εικόνες από την καθημερινότητα της τραγουδίστριας

Η Έλενα Τσαγκρινού είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους εικόνες από την καθημερινότητά της.

Με μία εικόνα της στο Instagram η τραγουδίστρια προκάλεσε βροχή από likes, καθώς πόζαρε με λεοπάρ μπικίνι, καθιστή στα γόνατα μπροστά από μία πισίνα με βρεγμένα μαλλιά. Στη λεζάντα της δημοσίευσής της άφησε ένα emoji σε σχήμα φοίνικα να συνοδεύει τις εικόνες.

Δείτε τη δημοσίευση εδώ.

 


Πριν από λίγες ημέρες η Έλενα Τσαγκρινού είχε μπερδέψει τους διαδικτυακούς της φίλους με την αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της. Η τραγουδίστρια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες στις οποίες πόζαρε με μακριά μαύρα μαλλιά.

«Πάντα μου άρεσε να αλλάζω στυλ … και να διαφοροποιώ την εμφάνιση στα live… αλλά τώρα , περισσότερο από ποτέ μιας και δημιουργούμε νέες εικόνες. Πάμε απ´ την αρχή , λόγια , Παράδεισος , τσάι με λεμόνι ,Σαββατόβραδα , Μύκονος και Σαντορίνη και plus βάλε και από Otherview εποχή με έχεις συνηθίσει στις αλλαγές A performer .. NEVER wearing or act THE SAME… TONIGHT live» έγραψε στο Instagram η Έλενα Τσαγκρινού και πολλοί από τους ακόλουθούς της έσπευσαν να σχολίασουν την μεγάλη αλλαγή, που όμως φαίνεται να ήταν παροδική.

Πηγή: protothema.gr

READ MORE

LATEST NEWS