LIFESTYLE

Γιώργος Σαμπάνης: Τσακώθηκε με τη σύντροφο του ενώ βρισκόταν στη σκηνή και διέκοψε τη συναυλία του

LifenewsTeam

Ένα απίστευτο περιστατικό έγινε γνωστό μέσω του Instagram της Soula Glamorous. Συγκεκριμένα, καθημερινά δέχεται στα μηνύματα της αρκετά αποκλειστικά από followers της και πολλά από αυτά δεν διστάζει να τα δημοσιεύσει. Έτσι έκανε λοιπόν στις 15/8, όταν έφερε στο φως ένα μήνυμα σχετικά με τον Γιώργο Σαμπάνη και τη σύντροφό του, Ιωάννα Σαρρή.  

Συγκεκριμένα όπως διαβάζουμε στο youweekly το μήνυμα αφορούσε έναν καβγά τους που έλαβε χώρα στη Σάμο, την ώρα που ο τραγουδιστής έδινε συναυλία, με αποτέλεσμα - σύμφωνα πάντα με τον αποστολέα - να σταματήσει στη μέση και να ακυρώνει την εμφάνιση του.

«Σε συναυλία στη Σάμο ο Σαμπάνης βγήκε είπε 4 τραγούδια και σταμάτησε τη συναυλία γιατί ακούγεται ότι τσακώθηκε με τη κοπέλα του, ενώ ήταν στη σκηνή. 40 λεπτά και ακόμα περιμένουμε. 150 ευρώ το φθηνότερο μπουκάλι. Ακυρώθηκε για "λόγους υγείας», έγραψε το μήνυμα και το περιστατικό αυτό έρχεται μετά τον καβγά τους σε δημόσια έξοδο.

Ωστόσο, να σημειωθεί πως πρόκειται φήμες και όχι για σίγουρο περιστατικό! Το ζευγάρι σε κάθε του δημόσια εμφάνιση φαίνεται πολύ ευτυχισμένο και ερωτευμένο. 

 

READ MORE

LATEST NEWS