LIFESTYLE

Χαρά Παππά: Έτοιμη για το επόμενο βήμα! Αυτός είναι ο γοητευτικός σύντροφός της - Δείτε φωτογραφίες

Lifenews

Δείτε τις φωτογραφίες

Μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της διανύει η Χαρά Παππά που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM. Το γνωστό μοντέλο δύο χρόνια περίπου από τον χωρισμό της από τον Μπουράκ Χακί φαίνεται πως έχει γυρίσει νέα σελίδα στην προσωπική της ζωή και δεν το κρύβει.

Σύμφωνα με την Real Life, η Χαρά Παππά έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Στέφανου Τσαγκαράκη με τον οποίο είναι μαζί εδώ και μερικούς μήνες καθώς διαθέτει όσα θέλει το γνωστό μοντέλο: ενέργεια, χιούμορ και τρυφερότητα. Οι πρώτες τους κοινές καλοκαιρινές διακοπές στη Μύκονο θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη τους. Βουτιές, αγκαλιές, χορός και πολύ έρωτας.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα και η δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Αντωνίου, όσοι συνάντησαν το ζευγάρι μιλούν για δυο ανθρώπους που ζουν τον απόλυτο έρωτα, ενώ δεν αποκλείεται το ζευγάρι να ταξιδέψει και μέχρι την Ηγουμενίτσα, τη γενέτειρα της Χαράς Παππά.

Κλείνοντας, το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει, πως το ζευγάρι είναι τόσο καλά μαζί που το επόμενο βήμα, εκείνο της συγκατοίκησης, δεν θα αργήσει να έρθει καθώς αισθάνονται έτοιμοι να δοκιμαστούν σε περισσότερα πράγματα και η ανάγκη τους να είναι συνέχεια μαζί υπερνικά κάθε δεύτερη σκέψη.

Πηγή: yupiii.gr

READ MORE

LATEST NEWS