LIFESTYLE

Love island: Τα πρώτα δύο καυτά κορίτσια που θα παίξουν στο νέο ριάλιτι - Δείτε φωτογραφίες

Lifenews

Αναμένεται να δώσουν μία ξεχωριστή νότα

Μέσα στον Σεπτέμβριο αναμένεται η πρεμιέρα του «Love Island». Όπως ανακοινώθηκε επίσημα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα παρουσιάσει το νέο ριάλιτι σχέσεων του καναλιού του Φαλήρου με τις δηλώσεις συμμετοχής να έχουν ανοίξει.

Πέρα από τους συμμετέχοντες που θα δηλώσουν συμμετοχή και η παραγωγή βρίσκεται στο «κυνήγι» παικτών. Οι υπεύθυνοι του ριάλιτι επιθυμούν πρόσωπα που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού προκειμένου το πρόγραμμα να κάνει ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης.

Σύμφωνα με το okmag έχουν βρεθεί δύο παίκτριες που αναμένεται να δώσουν μία ξεχωριστή νότα στο ριάλιτι.

Στο νησί της ιβηρικής όπου θα γυριστεί το «Love island» θα ταξιδέψει η Μαριάννα Μπαφίτη και η Κατερίνα Βαγκάνσια. Αμφότερες ασχολούνται με το μόντελινγκ ενώ έχουν και ισχυρή παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα.

Η πρώτη έχει καταγωγή από την Πάρο και έχει μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη. Εργάζεται στην Αθήνα και τη Μύκονο στο τομέα των δημοσίων σχέσεων. Αριθμεί πάνω από 152 χιλιάδες followers στο instagram.

Η Κατερίνα Βαγκάνσια έχει αναδειχθεί σταρ Ελληνική ομορφιά 2021 και Σταρ Πελοπόννησος το 2020. Έχει λάβει μέρος στον τρίτο κύκλο του GTNM στο Star και στο Style me Up όταν μεταδιδόταν στο Open.

 

READ MORE

LATEST NEWS