LIFESTYLE

Κωνσταντίνος Βασάλος: Ποζάρει με μαγιό και... σου βγαίνουν τα μάτια - Δείτε φωτογραφίες

Lifenews

Ποια τα μυστικά της διατροφής του

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος ποζάρει με μαγιό και εντυπωσιάζει με το καλογυμνασμένο σώμα του!

Ο ίδιος έχει πει στο παρελθόν: «Μέχρι τα 19 μου δεν ασχολούμουν ιδιαίτερα με τη γυμναστική. Βλέποντας στον στρατό παιδιά τα οποία ήταν γυμνασμένα, σκέφτηκα ότι θέλω κι εγώ να φτιάξω το σώμα μου, να έχω ένα αθλητικό παράστημα και έτσι άλλαξε ο τρόπος ζωής μου. Από τα 19 μου μέχρι και σήμερα, δεν έχω χάσει ούτε μία προπόνηση. Σίγουρα είχα τη βοήθεια του πατέρα μου και της οικογένειάς μου. Είχα το γυμναστήριο του πατέρα μου μέσα στα πόδια μου, οπότε ήταν δύσκολο να “ξεφύγω” από αυτό. Πλέον έχει γίνει τρόπος ζωής».

Και για τα cheat meals είχε πει: «Αναλόγως την περίοδο. Αν είναι μια περίοδος που θέλω να είμαι πιο εστιασμένος στη φυσική μου κατάσταση, δεν έχω. Τώρα όμως που πλησιάζει χειμώνας και είμαστε πιο χαλαροί, κάθε Κυριακή έχω ένα ελεύθερο γεύμα. Σίγουρα χρειάζεται μια ανταμοιβή γιατί όταν ζητάς από το σώμα σου πρέπει να του δίνεις κιόλας. Μια φορά την εβδομάδα μπορούμε να χαλαρώνουμε, να τρώμε κάτι που μας ευχαριστεί για να ξεφεύγουμε από τη ρουτίνα».

Και είχε πει σε συνέντευξή του στο περιοδικό vita «Το να έχεις μια ισορροπία σε όλα. Δεν πιστεύω στο “μην τρως ζάχαρη”, “κόψε το αλάτι”, “όχι υδατάνθρακα”. Ιδιαίτερα σημαντικός είναι ο σωστός τρόπος μαγειρέματος του φαγητού, γιατί το 80% της προσπάθειας να αλλάξεις το σώμα σου γίνεται στην κουζίνα και όχι στο γυμναστήριο, είτε θες να παχύνεις είτε να αδυνατίσεις. Επίσης, χρειάζεται καθημερινή άσκηση. Ολοι μπορούμε να βρούμε 1 ώρα για καθημερινή γυμναστική, είναι άλλωστε κάτι που κάνουμε για τον εαυτό μας».

Δείτε τις πρόσφατες φωτογραφίες του με μαγιό

READ MORE

LATEST NEWS