LIFESTYLE

Αθηνά Οικονομάκου: Στη Μύκονο για διακοπές - Δείχνει το καλογυμνασμένο κορμί της στην παραλία

Lifenews

Το αγαπημένο της μαγιό για φέτος

Η Αθηνά Οικονομάκου διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής showbiz. Ότι κι αν επιλέξει να φορέσει, το υποστηρίζει τέλεια, ωστόσο τα μαγιό της, όπως θα δεις κι εσύ, της πάνε ακόμα πιο πολύ.

Η Αθηνά Οικονομάκου εδώ και περίπου ένα μήνα απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με την οικογένειά της στο νησί των Ανέμων.

Η ηθοποιός γεμίζει τις μπαταρίες στη Μύκονο, ένα νησί που αγαπά, αφού εκεί πραγματοποιήθηκε και ο γάμος της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

Η ηθοποιός είναι αρκετά ενεργή στα social media και μοιράζεται με τους followers της στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. Αυτή τη φορά, η Αθηνά Οικονομάκου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από την παραλία και μας έδειξε το αγαπημένο της μαγιό για φέτος.

Συγκεκριμένα, η Αθηνά Οικονομάκου πόζαρε με το μπικίνι της και κατάφερε να εντυπωσιάσει με το καλλίγραμμο κορμί της και τους κοιλιακούς της. Η ίδια κάνει τις προτάσεις της στις γυναίκες και τους εμπνέει για τις ενδυματολογικές επιλογές τους.

Δείτε τη φωτογραφία εδώ.

Πηγή: gossip-tv.gr

 

READ MORE

LATEST NEWS