LIFESTYLE

Ραφαέλα Ψαρρού: Δείχνει το τσίμπημα της θαλάσσιας ανεμώνης - Δείτε φωτογραφία

Lifenews

Δείτε το απίστευτο τσίμπημα

Τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Κύνθο κάνουν ο Γιώργος Καράβας με τη Ραφαέλα Ψαρρού και τα δύο τους παιδιά.

Η σύζυγος του κριτή του GNTM 5, μέσα από τα stories της αποκάλυψε ότι την τσίμπησε θαλάσσια ανεμώνη προκαλώντας της ένα μεγάλο εξάνθημα στους γλουτούς.

Στη φωτογραφία φαίνεται το πρήξιμο και η κοκκινίλα που της προκάλεσε το τσίμπημα.

«Όταν οι διακοπές σου ξεκινάνε κάπως έτσι, ξέρεις ότι σίγουρα θα περάσεις τέλεια... Τι με τσίμπησε; Ανεμώνη», έγραψε η Ραφαέλα στην ανάρτησή της.

Ποια είναι η θαλάσσια ανεμώνη

Όσο όμορφη είναι, άλλο τόσο επικίνδυνη μπορεί να αποδειχθεί η θαλάσσια ανεμώνη αν κάποιος βρεθεί πιο κοντά της από το επιτρεπτό όριο.

Η θαλάσσια ανεμώνη είναι ο νούμερο ένα εχθρός των καλοκαιρινών σας διακοπών καθώς ένα τσίμπημά της μπορεί να σε στείλει στο νοσοκομείο.

H θαλάσσια ανεμώνη μοιάζει με μέδουσα και έχει πολλά χρώματα.

Το πλάσμα αυτό όμως όχι μόνο είναι σαρκοφάγο αλλά φημίζεται για τη λαιμαργία και την επιθετικότητά του. Λόγω ανατομίας, δεν μπορούν να κινηθούν πολύ εύκολα, συνεπώς εξαρτώνται απ’ την τροφή που θα μπλεχτεί στα εκτεταμένα πλοκάμια τους ή το περιστόμιό τους. Το «θύμα» που πιάνεται ναρκώνεται πρώτα με την ενέργεια των κνιδοφόρων κυστεών τους και μετά προωθείται με το στόμα στο στομάχι τους. Μάλιστα, το τμήμα της τροφής που δεν χωνεύεται αποβάλλεται από το στόμα.

Πηγή: protothema.gr

READ MORE

LATEST NEWS